NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
NiSi Kit Starter III 100mm System V6
Artikkelnummer: 1045221

NiSi Kit Starter III 100mm System V6

Startpakke med holder og filter for landskapsfotografering

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • Skap fantastiske bilder med lang lukkertid og korrekt eksponering
 • Balanser lyset mellom en lys himmel og mørke land-/havområder
 • Høykvalitative glassfiltere med nøytral fargegjengivelse
2 990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Komplett sett med V6 filterholder, ND-filter, gradert ND-filter, polariseringsfilter, rengjørings- og transportveske. Kom i gang med fotograferingen og oppdag hvordan du kan løfte bildene dine til et helt nytt nivå, med perfekt eksponering uten å jukse med bilderedigeringsprogramvare. La fotograferingen bli et håndverk ved hjelp av firkantfiltre!

Fordeler

 • Komplett sett med V6 filterholder, ND-filter, gradert ND-filter, polariseringsfilter, rengjørings- og transportpose
 • Ta flotte bilder og bilder med lang lukkertid og riktig eksponering
 • Balanser lyset mellom en lys himmel og mørke land/sjøområder
 • Roterbart polariseringsfilter

Filterholder for 100 mm filter- og sirkulært polariseringsfilter

Filterholderen er i stand til å håndtere opptil tre Nisi 100mm-filtre og et sirkulært polariseringsfilter samtidig. Filterholderen er laget av aluminium og kan roteres 360 grader. Det polariserte filteret kan roteres uavhengig av ND/GND-filtrene for å få maksimal effekt av polariseringsfilteret uten å påvirke de andre filtrene.

Glassfiltre av høy kvalitet med nøytral fargegjengivelse

NiSi ND-filter laget av optisk glass av høy kvalitet (ikke harpiks) med nanocoat for å forhindre tap av detaljer. Vanligvis når du bruker nøytrale ND-filtre, er kameraet sårbart for infrarødt lys, noe som kan gi deg fargestikk i bildene dine når du tar bilder med liten blenderåpning. NiSi ND-filtre har et infrarødt beskyttende belegg for å eliminere infrarødt lys gjennom objektivet for å oppnå naturlig fargegjengivelse.

Mer kontrast og mindre gjenspeilinger med polariseringsfiltre

I filterholderen kan du montere polariseringsfilteret eller polfilteret som det noen ganger kalles. Det er et filter som fjerner gjenspeilinger og hjelper deg med å få mer fargemetning i bildet. Hvis du fotograferer natur- og landskapsbilder, er dette filteret et must i kameravesken. Du kan for eksempel bruke polariseringsfiltre til å:
 • Skape kontrast og fargemetning i bildene.
 • Fjerne gjenspeilinger gjennom glassruter i bygninger og biler.
 • Fotografi gjennom vann og få med det som skjer under overflaten.
 • Fjerne solstikk fra for eksempel blader.

ND-filter for lang lukkertid

Neutral Density (ND)-filter som reduserer mengden lys som kommer inn i objektivet. ND-filtre lar deg ta bilder med lengre lukkertid eller bruke store blenderåpninger, selv i direkte sollys. Denne filterpakken inneholder en ND1000 (10 trinn) og en ND8 (3 trinn) som demper lyset svært effektivt uten å gi fargestikk.

Gradert ND-filter for å redusere forskjeller mellom lys og mørk

Medium Graduated Neutral Density Filter (tre trinn) er et rektangulært filter som bidrar til å redusere forskjellen mellom mørke og lyse områder i bildet, for eksempel hvis du har en lys himmel, samtidig som bakken ikke påvirkes for å få en jevnere eksponering i alle områder av bildet. Filteret er mørkest i øvre kant og avsmalner for å forsvinne i midten, med en middels hard kant av overgangen mellom det mørke og lyse området. Et nøytralt ND-filter med en middels hard overgangslinje er spesielt nyttig for bilder som inneholder bygninger, små fjell og andre elementer som stikker høyt ut i horisonten. Overgangssonen for et middels gradert filter er 40 % mindre enn en myk GND

Beskyttende myk pose for lagring av filtre

NiSi 100mm filterpose for fire filtre er designet for NiSi 100mm filtersystemer, inkludert 100x100mm og 100x150mm. Den kan enkelt monteres på et stativben for enkel tilgang og bruk og er designet mot et lett materiale som beskytter filtrene dine. Posen kan inneholde opptil fire filtre og har filterskodder som holder hvert enkelt filter trygt og forhindrer dem i å skrape i posen.

Ikke glem at når du tar bilder med lang lukkertid, må du ha et stativ og helst en fjernutløser for å få skarpe bilder.

Leveres med

 • NiSi 100x150mm Nano IR Medium graduerat ND-filter - ND8 (0.9) 3 steg
 • NiSi 100x100mm Nano IR ND-filter - ND1000 (3.0) 10 steg
 • NiSi 86mm Polarisationsfilter
 • NiSi Adapterring för 67, 72, 77 og 82 mm
 • NiSi V6 objektivdeksel
 • NiSi Pusseklut
 • NiSi Blåsebelg
 • NiSi Rengjøring for firkantet filter
 • NiSi Soft Bag (Soft Pouch Plus 100) for V6-holdere og lagring av opptil 8 x 100 mm filter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen