ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm

NiSi ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm

1030928
1 899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm
Pusseklut mikrofiber
Rengjøringskit Cleaning Kit White
2 387 NOK
ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
Blåsebelg Dust-Free Air Blower svart
2 387 NOK

NiSi ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm

ND-filter fra NiSi på 82mm og ND100 (10 stopp). ND-filter er nøytralt grått og reduserer lyset som når filmen. De påvirker ikke bildets fargebalanse, og er perfekte når kontrasten mellom bildets skygger og høylys er for stort. Dette filteret er spesielt designet for landskapsfotografering, og tilvirket i høykvalitativt glass med nanobelegg. Det har dessuten et infrarødt belegg som hindrer kameraet fra å være følsomt for infrarødt lys, noe som ellers er en ulempe med vanlige ND-filter.

Fordeler:

  • Optisk glass i høy kvalitet
  • Ikke-reflektiv nanobelegg
  • Infrarød belegg
  • Vann- og oljeavvisende

[TEXT1020535591]

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.