ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm

NiSi ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm

1030928
1 899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
2 137 NOK
ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm
Pusseklut mikrofiber
Blåsebelg Dust-Free Air Blower svart
2 367 NOK

NiSi ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm

ND-filter fra NiSi på 82mm og ND100 (10 stopp). ND-filter er nøytralt grått og reduserer lyset som når filmen. De påvirker ikke bildets fargebalanse, og er perfekte når kontrasten mellom bildets skygger og høylys er for stort. Dette filteret er spesielt designet for landskapsfotografering, og tilvirket i høykvalitativt glass med nanobelegg. Det har dessuten et infrarødt belegg som hindrer kameraet fra å være følsomt for infrarødt lys, noe som ellers er en ulempe med vanlige ND-filter.

Fordeler:

  • Optisk glass i høy kvalitet
  • Ikke-reflektiv nanobelegg
  • Infrarød belegg
  • Vann- og oljeavvisende

[TEXT1020535591]

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.