Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano

NiSi Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano

1030913

Velg diameter

1 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
Pusseklut mikrofiber
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
1 497 NOK
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Blåsebelg Dust-Free Air Blower svart
1 697 NOK

NiSi polarisationsfilter C-PL HUC Pro Nano 46 mm

Polarisationsfilter fra NiSi på 46 mm, som fjerner reflekterende lys fra f.eks. vinduer og vannoverflater. Dette resulterer i at bildeinformasjonen kan registreres bedre. Anvendelse av et slikt filter gir også bedre fargegjengivelse og kontrast. Grunnen til at man bruker polarisasjonsfilter er for å intensifisere skyformasjoner, noe som  har en dramatisk effekt ved landskapsfotografering. Den blå himmelen er polarisert mye mer enn lyset som skyene sprer. Polarisering fremhever også den dype grønne fargen på blader, og reduserer uønsket smog ved fotografering av urbane miljøer.

Fordeler:

  • Vannavvisende nano-belegg
  • Høy oppløsning
  • Superslank ramme
  • Eliminerer refleksjoner og bluss
  • Gir bedre fargemetning
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.