Polariseringsfilter PL for DJI Mavic 2 Pro

NiSi Polariseringsfilter PL for DJI Mavic 2 Pro

1042116
  • Veier kun 1,5 g
  • Produsert av optisk glass i høy kvalitet
  • Filteret er tilpasset for DJI Mavic 2 Pro, og klarer startkalibreringen av kameraet
359 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Polariseringsfilter PL for DJI Mavic 2 Pro

Polariseringsfilter til DJI Mavic 2 Pro som kun veier 1,5g og som er produsert i optisk glass av høy kvalitet. NiSis filter er helt uten fargestikk og behandlet med nano-coating som er vannavvisende, og som gjør de lette å rengjøre. Dette filteret er tilpasset for DJI MAVIC 2 Pro og klarer startkalibreringen av kameraet. 

NiSis polariseringsfilter til Mavic 2 Pro hjelper deg å redusere refleksjoner og hjelper deg med å få en mer balansert video ved filming av f.eks. vann eller andre reflekterende overflater.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.