NiSi UV-filter Pro Nano HUC 55 mm
NiSi UV-filter Pro Nano HUC 55 mm
Artikkelnummer: 1030895

NiSi UV-filter Pro Nano HUC 55 mm

UV-filter Pro Nano HUC 55 mm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Filtergjenge i messing
  • Optisk glass
  • 3,5 mm tynn filterring som motvirker vignettering

Velg diameter

749 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

UV-filter med vannavstøtende Nano-belegg

NiSi Pro Nano HUC er et eksklusivt filter med svært høy optisk kvalitet og eksklusive belegg. Nisi UV-filter forbedrer fargegjengivelse og eliminerer uskarphet forårsaket av ultrafiolett stråling. Vi anbefaler at et UV-filter monteres permanent på objektivet som et beskyttende filter.

Fordeler

  • Eksklusivt og ekstremt hardt "U"-type Nanobelegg
  • Minimerer UV-stråling og reduserer uskarphet
  • Vann- og oljeavstøtende nanobelegg
  • Sterk og supertynn ramme (3,5 mm) filterring for å minimere vignettering på vidvinkelobjektiv
  • Filterringen er laget av messing som er snillere mot trådene på objektivet

Ultrafiolett lys er usynlig for øyet og svært utbredt i fjellområder, kystområder og områder med veldig klar luft.

UV-filteret er laget av optisk glass av høyeste kvalitet for best lysgjennomslipp (>99,2 %) og med en veldig flat overflate for minimal refleksjon (0,3%). NiSi Pro Nano Huc er fargeløs og krever ingen forlengelse av eksponeringstiden. Filteret behandles med flere Nano belegg som bidrar til en ekstra holdbar overflate, reduserte refleksjoner, enklere rengjøring og fremfor alt dråpedannelse.

Dråpedannelse er noe som i begynnelsen kanskje ikke høres ut som en fordel, men når du finner ut hvorfor, er de geniale. Filterbelegget betyr at hvis du skyter i fuktige miljøer eller i nærheten av vann og det ender opp på filteret, vil små dråper danne seg på filteret, i stedet for at det flyter og danner striper. Streker med vann er vanskelig å redigere bort mens dråper er mye enklere å redigere bort, i tilfelle du glemte å rense filteret mellom bildene.

Leveres med

  • NiSi UV Filter Pro Nano HUC
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.