22.05.2024

AI-nyheter fra Microsoft og Qualcomm

Microsoft viser frem Copilot + PC – et helt nytt konsept der datamaskinene vil ha innebygde AI-tjenester. Med dette mener Microsoft at de nye datamaskinene vil være de raskeste og mest intelligente Windows-maskinene til dags dato. Samtidig lanserer Qualcomm sine nye prosessorer for bærbare datamaskiner – Snapdragon X Elite. Med Qualcomm AI Engine som gir opptil totalt 75 TOPS, flyttes AI-prosessene direkte til den lokale enheten og revolusjonerer arbeidsflyten. På Scandinavian Photo er ASUS Vivobook S 15 OLED først ute med den nye Qualcomm Snapdragon X Elite og Copilot + PC. Leveringsstart 18. juni. Forhåndsbestill i dag!


Qualcomm Snapdragon X Elite – laget for AI

Qualcomm, som er kjent for sine brikker i dagens smarttelefoner, lanserer nå for første gang prosessorer for bærbare datamaskiner. De er laget med ett formål – å forene kraft, intelligens og effektivitet. Snapdragon X Elite er AI-klar og leverer opptil 45 NPU TOPS, samtidig som den har lavt strømforbruk for å sikre lang batterilevetid. Det er den første prosessoren på markedet som gjør det mulig å administrere AI-prosesser lokalt direkte på datamaskinen uten å måtte sende informasjonen til en skytjeneste. Dette gir deg raskere responstid og økt sikkerhet.

Vivobook S Qualcomm Snapdragon X Elite

Microsoft Copilot + PC – Next Level AI PC

Microsoft satser på å integrere AI i Windows-PC-er. Den nye Copilot+ PC er en satsing på datamaskiner med innebygd AI-maskinvare som støtter innovative funksjoner lokalt, og som har en fysisk knapp på tastaturet for enkel tilgang til Copilot. Datamaskiner som er sertifisert med Copilot + PC, sørger for minst 40 TOPS* med batterilevetid hele dagen, nok til å kjøre AI-prosesser direkte på enheten. Dette eliminerer tidligere problemer med lange ventetider, kostnader og til og med sikkerhet. Til tross for alt dette sier de at modellene som lanseres nå, bare er begynnelsen på AI-innovasjonen.

*TOPS står for "trillion operations per second"

Hva er Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot er din daglige AI-assistent som alltid er tilgjengelig direkte gjennom Windows-operativsystemet. Still spørsmål, generer grafikk, få hjelp til å redigere bilder og mye mer. Den hjelper deg med å bli mer produktiv og frigjør mer tid til de tingene du liker best.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen