Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

19.02.2019 20.37.59

Atomos lanserer monitor - møt nye Shinobi

Atomos Shinobi Med en fem tommers lyssterk skjerm på hele 1000 cd/m2 er Atomos Shinobi deres første rendyrkede monitor for videokamera og systemkamera, med fokus på å støtte og forenkle ditt arbeide gjennom såkalte assistfunksjoner, HDR-funksjonalitet og Mirror Mode for deg som filmer deg selv.


Atomos har lenge levert monitorer med opptaksfunksjon - recorders - av meget høy kvalitet. Med bra assistfunksjoner, skjermer med høy fargenøyaktig og veldig gode innspillingsmuligheter har de raskt blitt et populært og selvsagt valg for videofilmere over hele verden.

Henter egenskaper fra Ninja V

Atomos nyeste recorder, Ninja V, ble raskt populær blant de som ofte videofilmer med sitt systemkamera, med sin lille størrelse og gode lysstyrke. På en 3” monitor, som sitter på de flesta systemkamera, er det ikke alltid det enkleste å bedømme eksponering og fokusering og det er der en monitor er kjekk å ha. Det er også et meget godt tilbehør for deg som filmer deg selv, men ikke har et kamera med en vridbar skjerm.

Det er fremforalt til disse videofilmerne som den nye monitoren Shinobi retter seg mot, da dette er Atomos første rendyrkede monitor på markedet. Med all monitorteknologien som du finner i Ninja V sammen med AtomOS 10 har Atomos nå levert en monitor en monitor med høy kvalitet til en veldig god pris. Du får alle assistfunksjoner, blant annet focus peaking, waveform, false colours, men også støtte for LUT, som betyr at du allerede på innspillingslokasjonen kan se hvordan ditt sluttresultat vil se ut.

Innebygget HDR-støtte for å vise mer detaljer

Shinobi har, som Ninja V, støtte for HDR i skjermen som gir deg muligheten til å se detaljer i din video mellom skygger og høylys, som du vanligvis ikke hadde sett. Shinobi støtter innkommende Log/PQ og HLG (Hybrid Log gamma).

Å se korrekte farger er ekstremt viktig når du spiller inn og enda viktigere er at din skjerm gjengir disse. Atomos Shinobi støtter kalibrering via X-Rite i1 Display Pro, så du skal være sikker på at det du ser på skjermen er korrekt.

Les mer og forhåndsbestill nye Shinobi her!

 

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.