20.08.2020

Blackmagic Design lanserer to nye ATEM-produkter

Blackmagic Design introduserer to nye ATEM-produkter - en tredje variant av den populære og ekstremt rimelige ATEM Mini-bildemikseren, samt ATEM Streaming Bridge, en løsning for å motta en direktesending fra andre lokasjoner, perfekt for å skape et kringkastingsstudio ute i felten.


ATEM Mini Pro ISO har alle funksjonene som er tilgjengelige i ATEM Mini Pro, men legger til opptak av opptil fem separate H.264-strømmer i sanntid, samt ditt livemiksede videosignal - alt på en gang! Opptaket er tilrettelagt for DaVinci Resolve slik at du senere kan justere og forbedre klippingen av liveopptakene.

ATEM Streaming Bridge lar deg motta en H.264-strøm fra en ATEM Mini Pro og konvertere den tilbake til SDI eller HDMI-videosignal. Den lar deg sende et signal fra direktesendingen din og hente det hvor som helst i nettverket ditt globalt via internett! Dette gjør fjernkringkasting enklere og åpner opp nye muligheter for flere mennesker å få kontakt med god kvalitet i en direktesending.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.