06.04.2020

Blackmagic lanserer ATEM Mini Pro

Blackmagic design slipper ATEM Mini Pro samt en ny firmware til ATEM og Pocket Cinema Camera 4K og 6K. ATEM Mini Pro er en oppdatert versjon av den populære Atem Mini og har funksjoner som direkteopptak på harddisk, direktestrømming via Ethernet og multiview. Den gir deg raskere videoproduksjon ved livedstreaming og du kan koble deg til 4 forskjellige videoinnganger. Dette er videomikseren for deg som vil lage profesjonelle produksjoner for livestreaming eller kreative bedriftspresentasjoner.


Blackmagic Design ATEM Mini Pro – kraftig switcher med store muligheter

I ATEM Mini Pro får du en videomikser i et kompakt format med de funksjoner som du ofte finner i betydelig mer avanserte switcher og gir deg muligheten til å skape profesjonelle og kreativet produksjoner.

  • Fire HDMI-innganger
  • USB C-kontakt til datamaskin som kontrollerer mikseren som webkamera eller for harddisk
  • Mulighet å spille inn din produksjon direkte på en harddisk eller lagringsenhet
  • Ny multiview-funktion med blant annet fire kamera, media og status for innspilling
  • Tallylight for BMD Pocket Cinema Camera 4K/6K
  • Kamerakontroll for BMD Pocket Cinema Camera 4K/6K
  • Timecode generator for synkronisering av kameraene
  • Nytt innspillingsformat for enkel redigering og avspilliing
  • Ny software

Ny firmware til Blackmagic Design ATEM og Pocket Cinema Camera

I tillegg til den nye ATEM Mini Pro slipper Blackmagic Design og en ny firmware til tre av produktene som er nevnt i presentasjonen. Last ned fimwaren til Blackmagic Design her

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.