Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

08.03.2019

Blackmagic slipper generasjon to av URSA Mini Pro 4,6K

Blackmagisk bygger videre på sin populære kameraserie URSA, denne gang med generasjon to av URSA Mini Pro 4,6K. Kameraet støtter Blackmagic RAW og 4,6K-oppløsning opp til hele 120 fps, samt 300 fps i full HD. Forhåndsbestill ditt eksemplar hos oss i dag!


Med URSA Mini, URSA Mini 4,6K og URSA Mini Pro 4,6K har Blackmagic befestet sin posisjon på markedet blant cinekameraer med høy bildekvalitet, flerfoldige innstillingsmuligheter og mulighet til å tilpasse kameraet etter dine behov. Med inntoget av Blackmagic RAW er mulighetene for disse kameraene åpnet enda mer, gjennom et format med høy fleksibilitet i et mindre RAW-forpakning.

Blacmagic slipper nå generasjon to av sin populære URSA Mini Pro 4,6K som tilfører en høyere bildefrekvens med 120fps i 4K og hele 300 fps i full HD. URSA Mini Pro inkluderer også den nye fargeteknikken Blackmagic Design Generation 4 Color Science for mer naturtro hudtoner og levende farger.

Kameraet kommer som standard med Canons EF-mount, men bajonetten kan også byttes for å passe PL-, B4 eller Nikon F-optikk. Kameraet har doble kortplasser med støtte for CFast 2.0 og SD UHS-II, og du kan via USB-C-porten spille inn direkte til en SSD-harddisk. Innebygd ND-filter i opp til 6 trinn samt et LCD-statusdisplay for raskt overblikk over innstillinger gjør kameraet lettmanøvrert.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.