08.03.2019

Blackmagic slipper generasjon to av URSA Mini Pro 4,6K

Blackmagisk bygger videre på sin populære kameraserie URSA, denne gang med generasjon to av URSA Mini Pro 4,6K. Kameraet støtter Blackmagic RAW og 4,6K-oppløsning opp til hele 120 fps, samt 300 fps i full HD. Forhåndsbestill ditt eksemplar hos oss i dag!


Med URSA Mini, URSA Mini 4,6K og URSA Mini Pro 4,6K har Blackmagic befestet sin posisjon på markedet blant cinekameraer med høy bildekvalitet, flerfoldige innstillingsmuligheter og mulighet til å tilpasse kameraet etter dine behov. Med inntoget av Blackmagic RAW er mulighetene for disse kameraene åpnet enda mer, gjennom et format med høy fleksibilitet i et mindre RAW-forpakning.

Blacmagic slipper nå generasjon to av sin populære URSA Mini Pro 4,6K som tilfører en høyere bildefrekvens med 120fps i 4K og hele 300 fps i full HD. URSA Mini Pro inkluderer også den nye fargeteknikken Blackmagic Design Generation 4 Color Science for mer naturtro hudtoner og levende farger.

Kameraet kommer som standard med Canons EF-mount, men bajonetten kan også byttes for å passe PL-, B4 eller Nikon F-optikk. Kameraet har doble kortplasser med støtte for CFast 2.0 og SD UHS-II, og du kan via USB-C-porten spille inn direkte til en SSD-harddisk. Innebygd ND-filter i opp til 6 trinn samt et LCD-statusdisplay for raskt overblikk over innstillinger gjør kameraet lettmanøvrert.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.