17.07.2020

Blackmagic Design slipper 12K-videokamera og flere hete nyheter!

Blackmagic Design bygger videre på sin populære URSA videokameraserie - denne gangen med 12K-oppløsning! I tillegg til det maksede URSA Mini Pro 12K-videokameraet lanserer BMD nye versjoner av Video Assist og UltraStudio, samt to nye versjoner av ATEM M/E Advanced Panel.


Massiv oppløsning og ny codec – Blackmagic Design URSA Mini Pro 12K

Film i 4K, 8K og til og med i ekstremt detaljert 12K! Med massive 80 megapiksler per ramme på 60 fps i RAW, får du perfekte stillbilder og video i ett kamera! Blackmagic Design URSA Mini Pro 12K og Blackmagic Design RAW ble designet sammen for å lage 12-biters RAW-arbeidsflyter i 12K uten problemer. Ved hjelp av en ny effektiv neste generasjons codec kombinert med Blackmagic Design RAW, kan du også redigere 12K-videoene dine på en bærbar datamaskin – noe som tidligere ikke har vært mulig med andre codecer.

Ta opp, stream eller overvåk opptakene dine med UltraStudio

Blackmagic Design UltraStudio Recorder lar deg konvertere SDI- eller HDMI-signal fra kameraet og få alt inn i datamaskinen via Thunderbolt 3 for å kunna strømme eller spille inn video. Blackmagic Design UltraStudio Monitor gjør det motsatte av opptakeren og sender signal fra datamaskinens Thunderbolt 3-port til for eksempel en skjerm.

Forenkle opptaket med Video Assistt

Med 3G-SDI og HDMI på både Blackmagic Design Video Assist 5'' og Video Assist 7'' får du støtte for opptak fra praktiskt talt alle enheter i alle formater, opptil 1080p60. Den lyse berøringsskjermen sikrer en perfekt visning av opptaket når du filmer utendørs i sollys.

Nye kontrollpaneler for Blackmagic Designs videomiksere

Liker du knapper? Da har du kommet til rett sted! Blackmagic Design ATEM 2 M/E Advanced Panel og ATEM 4 M/E Advanced Panel lar deg enkelt overvåke din produksjon og endre bildekilden og T-bars for å gjøre jevne overganger. Statusdisplayet gir deg en god oversikt over mikseren og gjør det enkelt å justere innstillingene.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.