17.07.2020

Blackmagic Design slipper 12K-videokamera og flere hete nyheter!

Blackmagic Design bygger videre på sin populære URSA videokameraserie - denne gangen med 12K-oppløsning! I tillegg til det maksede URSA Mini Pro 12K-videokameraet lanserer BMD nye versjoner av Video Assist og UltraStudio, samt to nye versjoner av ATEM M/E Advanced Panel.


Massiv oppløsning og ny codec – Blackmagic Design URSA Mini Pro 12K

Film i 4K, 8K og til og med i ekstremt detaljert 12K! Med massive 80 megapiksler per ramme på 60 fps i RAW, får du perfekte stillbilder og video i ett kamera! Blackmagic Design URSA Mini Pro 12K og Blackmagic Design RAW ble designet sammen for å lage 12-biters RAW-arbeidsflyter i 12K uten problemer. Ved hjelp av en ny effektiv neste generasjons codec kombinert med Blackmagic Design RAW, kan du også redigere 12K-videoene dine på en bærbar datamaskin – noe som tidligere ikke har vært mulig med andre codecer.

Ta opp, stream eller overvåk opptakene dine med UltraStudio

Blackmagic Design UltraStudio Recorder lar deg konvertere SDI- eller HDMI-signal fra kameraet og få alt inn i datamaskinen via Thunderbolt 3 for å kunna strømme eller spille inn video. Blackmagic Design UltraStudio Monitor gjør det motsatte av opptakeren og sender signal fra datamaskinens Thunderbolt 3-port til for eksempel en skjerm.

Forenkle opptaket med Video Assistt

Med 3G-SDI og HDMI på både Blackmagic Design Video Assist 5'' og Video Assist 7'' får du støtte for opptak fra praktiskt talt alle enheter i alle formater, opptil 1080p60. Den lyse berøringsskjermen sikrer en perfekt visning av opptaket når du filmer utendørs i sollys.

Nye kontrollpaneler for Blackmagic Designs videomiksere

Liker du knapper? Da har du kommet til rett sted! Blackmagic Design ATEM 2 M/E Advanced Panel og ATEM 4 M/E Advanced Panel lar deg enkelt overvåke din produksjon og endre bildekilden og T-bars for å gjøre jevne overganger. Statusdisplayet gir deg en god oversikt over mikseren og gjør det enkelt å justere innstillingene.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen