01.03.2021

Butikken i Møllergata er stengt pga. nye koronarestriksjoner i Oslo

Gjelder til og med torsdag 29. april.


Vår nettbutikk holder åpent som vanlig for deg som vil handle trygt hos oss, og vi har daglige sendinger på lagerførte varer.

Du er velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgiving, support og kjøpshelp – 21 65 98 40, mandag–fredag kl. 10:00–18:00 og lørdag kl. 10:00–16:00. Du kan også ta kontakt med oss via e-post dersom du ønsker det.

Takk for din forståelse og for at du hjelper oss å begrense spredningen. Ta hånd om deg selv og dine nære!

Henting i butikk / Kontaktfri Pick-up

Vi tilbyr nå også muligheten til å hente din nettbestilling kontaktløst utenfor vårt butikklokale i Møllergata 4, Oslo dersom du velger "Hent i butikk" når du bestiller via vår nettside eller via telefon. Pick-up er tilgjengelig mandag til fredag kl. 10:00-18:00 og lørdag kl. 11:00-16:00.

Viktig! Avvent hentemelding på SMS før du henter din bestilling hos oss, ved henting ringer du oss på telefon: 45 48 68 24 og en av våre ansatte vil komme ut til deg med din bestilling. Husk munnbind!

 

Siden oppdateres fortløpende med mer informasjon.

fasade-4 - kopia.jpg

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.