24.09.2020

Canon C70 – Kompakt og kraftig cinekamera med RF-fatning

Nye Canon C70 er et kompakt, fleksibelt cinekamera og det første fra Canon med den nye RF-fatningen. Dette gjør at du kan bruke objektiver fra RF-serien som har raskere kommunikasjon mellom objektiv og kamera, og gir deg bildekvalitet på høyeste nivå. Utformingen av kameraet med sin kompakte størrelse og enkle grensesnitt gjør det perfekt for innholdsskapere, TV-produksjoner, dokumentarfilmskapere og live-arrangementer. Takket være størrelsen kan du også enkelt montere det på en gimbal eller drone, som vil gi deg friheten til å skape som aldri før.


kb_b_news_eosC70.jpg

Første Canon Cinekamera med RF-fatning

Helt siden EOS R ble utgitt på markedet, har det blitt etterlyst et Canon cinekamera som bruker samme objektivfatning, og nå er den her. Med Cinema C70 kan du bruke alle objektiver i RF-serien, og den utvides kontinuerlig. Sammen med EF-EOS R 0.71x-adapteren kan du også bruke et hvilket som helst EF-objektiv på kameraet med full støtte for autofokus og elektronisk kommunikasjon. Ved at adapteren inneholder en slags vidvinkelfunksjon på 0,71x, vil adapteren gi deg det samme utsnittet på EF-objektivene som de hadde på et fullformatskamera samtidig som den øker lysinnslippet.

4K Super 35 DGO-sensor

C70 får den samme sensoren som sitter i Canons populære C300 III-kamera med DGO-teknologien som står for Dual Gain Output. Enkelt forklart kombineres to bilder i kameraet av sensoren, et som prioriterer høylys og et som prioriterer skygger. Disse slår seg deretter sammen og gir deg et bilde med et høyere dynamisk omfang, for eksempel en HDR- eller HLG-video. 4K-sensoren kan ta opp i bildefrekvenser med opptil 120 fps og støtter både All-Intra-kodeken sammen med Long-GOP, samt H.265 og H.264 i MP4.

Doble SD-kortspor som støtter samtidig opptak i flere formater

Kameraet har to spor som støtter SD UHS-II der du kan velge om du vil ha en sikkerhetskopi av materialet ditt, eller om du vil ha overlappende opptak. Du kan også ta opp i flere formater samtidit til hvert kort for første gang i et Cinema EOS-kamera – slik at du kan være så fleksibel i etterproduksjonen som mulig.

Dual Pixel CMOS AF med iTR AF X (Intelligent Tracking & Recognition)

Canons Dual Pixel er et svært effektivt autofokussystem som er finnes i C70. Sammen med EOS iTR AF X, som kommer fra EOS R5, får du en veldig nøyaktig og responsiv autofokus med ansiktsgjenkjenning og en dyp læringsteknologi som husker ansikter automatisk. Dette gjør at du kan la kameraet håndtere sporing av objektet mens du fokuserer på utsnitt eller innstillinger.

Profesjonelle innganger og utganger

Kameraet har tre lydinnganger via mini XLR med fantomstrøm og 3,5 mm telekontakt, samt en 3,5 mm hodetelefonutgang for monitorering. For å føre ut videosignalet, er det en HDMI-port i full størrelse. En inngang for timecode via BNC-kontakt er også tilgjengelig på forsiden av kameraet.

Kompatibel med "Speedbooster" EF-EOS R 0.71x-adapter for å montere objektiver med Canon EF-mount

Sammen med kameraet lanseres også EF-EOS R 0.71x-adapteren, som bruker en optisk konvertering til å gi et fullformatsutsnitt på Super 35-sensoren. Adapteren gir også et ekstra blendertrinn lysinnslipp. All digital kommunikasjon fungerer også mellom objektiv og kamera via de innebygde kontaktene, slik at autofokus, blenderinnstillinger, bildestabilisering, objektivkorrigeringer og objektivmetadata fungerer sømløst med C70.

Levering av Canon EOS C70 forventes i slutten av november.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.