07.07.2020

Canon produktlansering – prøv produktene i butikken i dag, 9. juli fra kl. 14:00!

I dag, torsdag 9. juli lanserer Canon nye produkter! I vår butikk i Oslo kommer Canons produktekspert Trond-Morten Sliper til å være på plass fra klokken 14:00 slik at du får mulighet til å se produktene og stille spørsmål. Lanseringen livestreames av Canon klokken 14:00, og klokken 15:30 sender vi på SP eksklusivt innhold om produktene på vår YouTube-kanal, hvor du også har mulighet til å stille spørsmål.


Canon Event – Product Launch, kl. 14:00

Canon lanserer nye produkter og starter med et live event torsdag 9. juli klokken 14:00! De kommer til å presentere og fortelle om sine nye, spennende produkter.

Her finner du eventet: REIMAGINE: a live event

I vår butikk i Oslo kommer vi til å vise eventene på storskjerm live klokken 14:00 og 15:30. Mellom klokken 14:00-18:00 kommer Canons produktekspert Trond-Morten Sliper til å være på plass i butikken for å presentere og vise frem produktene. Du får mulighet til å stille spørsmål og teste Canons produkter.

SP Exclusive – Canon Event, kl. 15:30

Gå ikke glipp av dette eksklusive live-eventet på vår YouTubekanal! Canons produktspesialist Anders Sävås kommer til å fortelle mer detaljert om produktene som har blitt lansert. I løpet av enventet får du også mulighet til å stille alle dine spørsmål om produktene i vår livechat, hvor både Anders Sävås og en produktspesialist fra oss på SP kommer til å være tilgjengelige.

Her finner du eventet:

Husk å sette på en påminnelse på YouTube slik at du ikke går glipp av det!
Eventet gjennomføres på svensk.

Varmt velkommen!

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.