17.03.2021

Canon lanserer PTZ-kameraer for streaming, fjern- og liveproduksjon

Canon lanserer et nytt fjernkamerasystem med tre splitter nye pan-tilt-zoom kameraer – CR-N500, CR-N300 og CR-X500. De presenterer også RC-IP100, som er en ny og kraftig kontrollenhet for kameraene. Det økte behovet og etterspørselen etter fjernstyrte kameraer betyr at de tre nye modellene fyller en viktig rolle i Canons sortiment. Forventet salgsstart i løpet av våren og sommeren.


Canon banner.png

PTZ-kameraer for profesjonelle produksjoner

Canon CR-N500 og CR-N300 er begge innendørs PTZ-kameraer, mens Canon CR-X500 er egnet for utendørs bruk. Canon kombinerer avansert video- og nettverksteknologi for å tilby video av høy kvalitet som er kompatible med en rekke IP-protokoller – inkludert den nyutviklede XC-protokollen, som realiserer en enkel og effektiv arbeidsflyt for fjernproduksjon.

Kontrollenhet for fjernstyring av kameraene

For å forenkle kontrollen lanserer Canon også RC-IP100 – en maskinvarekontroller for PTZ-kameraene for å gi deg maksimal kontroll. Denne kontrollenheten selges løst og kan styre opptil 100 kameraer. Den nye XC-protokollen for å gjøre det mulig for andre kompatible videoprodukter fra Canon å samarbeide i produksjonssystemet. Canon vil også lansere en ny firmware som også vil gjøre noen Cinema EOS-kameraer kompatible med dette nye eksterne produksjonssystemet, noe som gir en fleksibel end-to-end-løsning.

RC-IP100.jpg

Forventet salgsstart for CR-N500 og RC-IP100 i slutten av mai, CR-N300 i juni og CR-X500 i slutten av juli.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.