17.03.2021

Canon lanserer PTZ-kameraer for streaming, fjern- og liveproduksjon

Canon lanserer et nytt fjernkamerasystem med tre splitter nye pan-tilt-zoom kameraer – CR-N500, CR-N300 og CR-X500. De presenterer også RC-IP100, som er en ny og kraftig kontrollenhet for kameraene. Det økte behovet og etterspørselen etter fjernstyrte kameraer betyr at de tre nye modellene fyller en viktig rolle i Canons sortiment. Forventet salgsstart i løpet av våren og sommeren.


Canon banner.png

PTZ-kameraer for profesjonelle produksjoner

Canon CR-N500 og CR-N300 er begge innendørs PTZ-kameraer, mens Canon CR-X500 er egnet for utendørs bruk. Canon kombinerer avansert video- og nettverksteknologi for å tilby video av høy kvalitet som er kompatible med en rekke IP-protokoller – inkludert den nyutviklede XC-protokollen, som realiserer en enkel og effektiv arbeidsflyt for fjernproduksjon.

Kontrollenhet for fjernstyring av kameraene

For å forenkle kontrollen lanserer Canon også RC-IP100 – en maskinvarekontroller for PTZ-kameraene for å gi deg maksimal kontroll. Denne kontrollenheten selges løst og kan styre opptil 100 kameraer. Den nye XC-protokollen for å gjøre det mulig for andre kompatible videoprodukter fra Canon å samarbeide i produksjonssystemet. Canon vil også lansere en ny firmware som også vil gjøre noen Cinema EOS-kameraer kompatible med dette nye eksterne produksjonssystemet, noe som gir en fleksibel end-to-end-løsning.

RC-IP100.jpg

Forventet salgsstart for CR-N500 og RC-IP100 i slutten av mai, CR-N300 i juni og CR-X500 i slutten av juli.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen