04.11.2020

Canon lanserer to nye objektiver med RF-fatning

I dag lanserer Canon to etterlengtede objektiv i RF-serien, objektiver som er tilgjengelige i EF-fatning, men som nå kommer oppdatert og tilpasset Canons speilløse fullformatskameraer med RF-fatning. Canon RF 50mm f/1.8 STM og Canon RF 70-200mm f/4L IS USM er objektiver som til tross for forskjellige bruksområder har noen likheter. Begge linsene er designet for å være kompakte og lette, samtidig som de har en utrolig god optisk ytelse.


Banner 50mm.jpg

Canon RF 50mm f/1.8 STM - et rimelig og fleksibelt standardobejktiv

Canon RF 50mm f/1.8 STM er et lyssterkt standardobjektiv med den populære brennvidden 50mm, dette er et objektiv som passer perfekt ved for eksempel portrett- eller produktfotografering. Her får du et lett og kompakt objektiv med høy optisk ytelse til en svært god pris.

Sammenlignet med den forrige modellen Canon EF 50mm f/1.8 STM, er dette et objektiv som er oppdatert på flere områder. Den generelle bildekvaliteten er bedre, du får en kortere fokusavstand på 30 cm og raskere autofokus. Canon RF 50mm f/1.8 STM kommuniserer også bedre med R-kameraene enn EF-objektivet har gjort, takket være det nye festet som har flere kontakter i bajonetten.

Canon RF 50mm f / 1.8 STM er bygd med seks glasselementer i fem grupper, hvor det ene glasselementet er en asfærisk linse som reduserer kromatisk aberrasjon og igjen øker bildekvaliteten. De 7 avrundede blenderåpningene gir portrettene dine en fin uskarphet i bakgrunnen, når du fotograferer eller filmer med stor blenderåpning.

En ting som er viktig å huske på er at dette objektivet ikke kommer levert med solblender, noe som kan være en viktig investering for å oppnå høyere bildekvalitet, ved å unngå lysskjæring mens du beskytter ditt objektiv. Ikke glem å kjøpe solblender eller benytt anledningen til å kjøpe vår ferdige premiumpakke med objektiv, solblender og filter.

Banner 70-200.jpg

Canon RF 70-200mm f/4L IS USM – Canons mest kompakte og lette 70-200mm f/4,0

Canon RF 70-200mm f/4L IS USM er et telezoom-objektiv der Canon har lagt fokus på høyere funksjonalitet, mindre størrelse og levere vekt sammen med ekstremt høy optisk prestasjon. Utover den kompakte konstruksjonen kommer dette objektivet med vasse funksjoner som eksempelvis en rask og stillegående autofokus, 5-stegs bildestabilisering og værtetting.

Med Canon RF 70-200mm f/4L IS USM får du et allsidig objektiv som du kan benytte til å fotografere eller filme alt fra sportshendelser og dyr i naturen, til å ta effektfulle portrettbilder. Med sin kompakte størrelse er dette en telezoom som passer perfekt til å ta med deg på dine reiser og eventyr. Canon RF 70-200mm f/4L IS USM er produsert for å takle tøffe forhold ved hjelp av værtetting, en varmebeskyttende farge som holder objektivet svalt, og en sterk konstruksjon som står imot slag, støt og vibrasjoner.

Med doble USM-motorer presterer dette objektivet bedre på autofokus, der du får en autofokus som er ekstremt rask, nøyaktig og nærmest lydløs. Objektivet har 5-stegs bildestabilisering og når det benyttes sammen med Canon EOS R5 og R6 kan du oppnå 7,5-stegs bildestabilisering. Den korte fokusavstanden på 60cm gjør det mulig for deg å komma veldig nært ditt motiv. De ni blenderlamellene gir en fin og effektfull bakgrunnsuskarphet ved fotografering eller filming med stor blender.

Salgsstart av Canon RF 50mm f/1,8 STM er forventet å starte i begynnelsen av desember og salgsstart av Canon RF 70-200mm f/4L IS USM er forventet å begynne allerede i november. Pass på å bestille objektivene tidlig for å sikre deg rask leveranse!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen