28.08.2020

Ny oppgradering av software til Canon EOS R5

Canon har i dag lansert en høyt etterlengtet firmwareoppgradering for deres R5 kamera med stort fokus på varmeutviklingen i kameraet.


kb_banner_eos_r5_news.jpg

Formålet med denne programvareoppdateringen er at du som bruker av kameraet skal få en bedre følelse av når kameraet begynner å bli varmt. Kameraet vil gi mer presise indikasjoner på hvor lenge du kan jobbe med det før du bør ta en pause.

Hva har kommet i EOS R5 firmware 1.1.0

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.