09.07.2019

Canon slipper to nye kompaktkamera og superzoom med RF-fatning

Idag slipper Canon to nye kompaktkamera i Powershot-serien og en ny superzoom til Canons speilløse systemkamera. Canon Powershot G7 X III, Canon Powershot G5 X II og Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM! Dette er en ny generasjon av de kjente kameraene G5 X og G7 X II som er populære kompaktkamera innen foto, video og fremfor alt vlogg. Begge kameraene har en effektiv bildestabilisering og lyssterk optikk som hjelper deg å ta skarpe bilder og skape vakre videoer selv når lyset ikke er best. Kamera tar bilder i både JPG och RAW med en oppløsning på 20.1 megapiksler og kan filme i 4K eller FullHD opp til 120p.


News-GX5II_GX7III.jpg

Hva er forskjellen mellom Canon G5 X II og Canon G7 X III?

Begge kameraene er relativt like hverande men det er forskjeller mellom de to modellene. Canon G5 X II har en blitssko for å feste tilbehør eller blits, innebygget elektronisk søker for å enklere se hva du fotograferer, litt lengre zoom (5x istedet for 4.2x) og er litt større enn det noe mindre G7 X III. Canon G7 X III er litt "forenklet" for å bli enda mer kompakt og lettere enn Canon G5 X II. Kameraenes salgstart er forventet i augutus og objektivet i september men vær tidlig ute å forhåndsbestill ditt eksemplar allerede idag!

Canon Powershot G7 X III – Vloggkameraet har blitt enda bedre!

Canon PowerShot G7 X III er kamera som retter seg både til foto-, film- og vloggskaperen. Canon G7 X-serien er fremforalt kjent for å være fantastiske vloggkamera. Dette er på grunn av at kamera er lite og nett, noe som gjør at du kan alltid ha den med deg i vesken eller filme gående med den i hånden eller på en selfiestang. I den tredje generasjonen av G7 X finnes det nå også en mikrofoninngang for at du skal koble til en ekstern mikrofon eller mygg, noe har vært savnet på tidligere generasjoner.

Canon Powershot G5 X II – Allroundkameraet for reiser, eventyr eller hverdagen!

Canon Powershot G5 X II har et litt større zoomområde enn mange andre kompaktkamera med 1” sensor, noe som gjør at den passer perfekt når du vil være ekstra fleksibel og kunne fotografere både på kort og lang avstand. Den  5 x optiske zoomen sammen med den lyssterke optikken gjør at du får skarpe bilder selv i dårlig lys. Canon G5X II har en innebygget elektronisk OLED-søker av popup-typen som gjør det enklere å fotografere i sterkt lys.

news-RF24-240mm.jpg

Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM – Objektivet som passer til nesten alt!

Detta objektivet dekker de fleste brennvidder som du kan tenke deg å ha bruk for, alt mellom 24 og 240mm – alt i et eneste objektiv. Dette passer bra for deg som fotograferer alt fra landskap, Lifestyle, portrett eller fugl og sport på lang avstand. Den effektive bildestabiliseringen og lynraske autofokusen sørger for at du får skarpe bilder.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen