18.08.2022

Db – nytt merke hos SP!

Db, tidligere kjent som Douchebag, ble grunnlagt i Norge i 2009 med mål om å redefinere reiseutstyr og gjøre reiselivet bedre. Db har et bredt utvalg av ryggsekker, bærevesker og tilbehør for deg som elsker friluftsliv og reiser. Hos oss finner du vesker, ryggsekker og innsatser fra Db som er tilpasset fotoutstyr og pakking – perfekt for deg som vil fange eventyrene dine eller lage innhold på farten.


Db Ramverk Pro er en fleksibel ryggsekk for deg som elsker å forevige eventyrene dine eller lage innhold på farten. Den egner seg like godt som dagstur som for helgeopplevelser og lengre turer. Ryggsekken kompletteres med Db sine kamerainnsatser og vesker, og du velger selv hvordan den skal utformes for å passe deg. På utsiden har du side- og frontstropper for å kunne feste tilbehør og enkelt transportere sekken. Ryggsekken åpnes i front slik at du raskt og enkelt kan få tilgang til det du trenger når øyeblikket melder seg.

Db - Ramverk Pro - 32L - lifestyle.jpg

Tilpass vesken etter dine eventyr

Ramverk Pro har avtagbare ergonomiske skulderstropper, bryststropp og hoftebelte som gjør at den kan pakkes tungt uten at det går på bekostning av komforten. Kombinert med det stilige designet er denne vesken like praktisk i byen som den er på tur. Ramverk Pro er en ryggsekk hvor du selv designer oppsettet på innsiden. Den rommer tilsvarende 26 eller 32 liter og er supplert med kamerainnsatser og pakkeposer slik at den passer til utstyret og innpakningen.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.