15.10.2020

DJI lanserer nye gimbaler – DJI RS 2 og RSC 2

DJI lanserer to nye gimbaler fullpakket med nye funksjoner og funksjoner som fargeskjerm, Active Track 3.0, RavenEye og 3D Focus. RS 2 og RSC 2 deler mange funksjoner, men skiller seg i vekt, design og fremfor alt hvor mye belastning de kan håndtere. Begge har også to utstyrsnivåer: Standard og Pro Combo. Med Pro Combo får du mer utstyr som fokusmotor og videosender. Pro Combo-variantene forventes på lager i midten av november.


DJI RS 2 – Supersmooth-stabilisering og fargeskjerm for Active Track 3.0

DJI RS 2 gir deg en stabil plattform for kameraet ditt. Lag responsive og stabile videoer uten kameraristing. DJI RS 2 er laget av karbonfiber som gir den en lav vekt på bare 1 kg, samtidig som den kan håndtere utstyr på opptil 4,5 kg.

For at du skal kunne feste og bruke forskjellig tilbehør, er gimbalen utstyrt med flere nye festepunkter. RS 2 er tilgjengelig med både standardutstyr eller i Pro Combo-pakke med flere nye innovative tilbehør. Den har også en 1,4"-fargeskjerm som gjør det enklere å bruke, for eksempel Active Track 3.0 direkte på skjermen. I tillegg til denne store forbedringen er det også nye algoritmer for å få enda mykere stabilisering.

DJI RSC 2 – sammenleggbar design for filmskapere på farten

Denne kompakte gimbalen for speilløse og DSLR-kameraer har en sammenleggbar design og intuitive funksjoner. Dette gir deg som filmskaper en gimbal du kan ta med deg hvor som helst. Selv DJI RSC 2 har en ny 1"-OLED-skjerm av en mer tradisjonell type, og tåler en maksimal belastning på opptil 3 kg. Dette er gimbalen for de som ønsker kombinasjonen av funksjon og portabilitet. DJI RSC 2 leveres også som standard eller i Pro Combo-pakken.

1x2_news_dji_rs2_rsc2.jpg

Innovativt tilbehør forenkler produksjonen

DJI RS og DJI RSC har fått flere nye funksjoner og spesielt nytt tilbehør. To eksempler på dette er DJI RavenEye som er inkludert i Pro Combo og 3D Focus System.

DJI RavenEye – overfør video og innstillinger til mobiltelefonen din

For å gjøre filmproduksjonen enklere kan du sende et videosignal og fjernstyre gimbalen via mobiltelefon ved hjelp av DJI Ronin-appen. Takket være dette får du en mye større skjerm å jobbe med, sammenlignet med den innebygde skjermen på gimbalen.

3D Focus System – generere autofokus med manuelle objektiver

Ved hjelp av TOF-sensorer måler 3D Focus-adapteren avstanden mellom kameraet og objektet når den spores gjennom ActiveTrack 3.0. Dette betyr at data sendes til fokusmotoren som kan justere fokuset automatisk for objektiver med manuellfokus.

Benytt anledningen til å forhåndsbestille din gimbal i dag!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen