20.10.2020

DJI lanserer Pocket 2 – actionkamera med treaksers stabilisering

Den nye DJI Pocket 2 er en oppgradert versjon av DJI Osmo Pocket actionkamera. DJI revolusjonerte markedet ved å slippe et actionkamera med innebygd gimbal, og nå er det videreutviklet til Pocket 2. Det nye actionkameraet har en enda større sensor og mer fokus på brukervennlighet, smarte beskyttelsesfunksjoner og lydtilbehør. DJI Pocket 2 er et veldig lite actionkamera som du kan ta med hvor som helst – enten du er hjemme, i skibakken eller ute på sykkelsporet. Kameraet gir deg høy bildekvalitet og utrolig jevn video uten risting.


Lite gimbalkamera for store øyeblikk

Det er flere nyheter i DJI Pocket 2. Kameraet har en større 1/1,7"-sensor, noe som betyr mer overflateareal for å samle lys og gi høyere oppløsning i fotomodus. Du kan nå også skyte i HDR, for større dynamisk omfang og bedre fargegjengivelse. En stor nyhet er at du nå kan direktestreame videoene dine direkte til Facebook eller YouTube via DJI Mimo-appen. DJI Pocket 2 kommer med flere nye funksjoner og forbedrede detaljer som tar den til et helt nytt nivå av actionkamera.

Nye funksjoner i DJI Pocket 2

  • større sensor og høyere bildeoppløsning, 64 megapiksler
  • direktesending til Facebook og YouTube
  • raskere oppstart, slik at du ikke går glipp av et eneste øyeblikk
  • fallbeskytter hvor gimbalen låses hvis den oppdager om du slipper den
  • raskere og mer nøyaktig autofokus
  • både bilde- og lydzoom
  • mer fokus på lyd med tilbehøret som følger med Creator Combo (kan kjøpes løst)
  • huawei Share for brukere med Huawei-telefoner
  • automatisk filmredigering med AI Editor.

Tilbehøret som løfter den kreative siden

DJI lanserer flere nye tilbehør sammen med Pocket 2 for å maksimere potensialet til actionkameraet. Kjøp en ferdig pakke med creator combo, eller hvorfor ikke velge akkurat det tilbehøret du ønsker?

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen