20.10.2020

DJI lanserer Pocket 2 – Actionkamera med treaksers stabilisering

Den nye DJI Pocket 2 er en oppgradert versjon av DJI Osmo Pocket actionkamera. DJI revolusjonerte markedet ved å slippe et actionkamera med innebygd gimbal, og nå er det videreutviklet til Pocket 2. Det nye actionkameraet har en enda større sensor og mer fokus på brukervennlighet, smarte beskyttelsesfunksjoner og lydtilbehør. DJI Pocket 2 er et veldig lite actionkamera som du kan ta med hvor som helst – enten du er hjemme, i skibakken eller ute på sykkelsporet. Kameraet gir deg høy bildekvalitet og utrolig jevn video uten risting.


banner_news_dji_pocket2.jpg

Lite gimbalkamera for store øyeblikk

Det er flere nyheter i DJI Pocket 2. Kameraet har en større 1/1,7"-sensor, noe som betyr mer overflateareal for å samle lys og gi høyere oppløsning i fotomodus. Du kan nå også skyte i HDR, for større dynamisk omfang og bedre fargegjengivelse. En stor nyhet er at du nå kan direktestreame videoene dine direkte til Facebook eller YouTube via DJI Mimo-appen. DJI Pocket 2 kommer med flere nye funksjoner og forbedrede detaljer som tar den til et helt nytt nivå av actionkamera.

Nye funksjoner i DJI Pocket 2

  • større sensor og høyere bildeoppløsning, 64 megapiksler
  • direktesending til Facebook og YouTube
  • raskere oppstart, slik at du ikke går glipp av et eneste øyeblikk
  • fallbeskytter hvor gimbalen låses hvis den oppdager om du slipper den
  • raskere og mer nøyaktig autofokus
  • både bilde- og lydzoom
  • mer fokus på lyd med tilbehøret som følger med Creator Combo (kan kjøpes løst)
  • huawei Share for brukere med Huawei-telefoner
  • automatisk filmredigering med AI Editor.

Tilbehøret som løfter den kreative siden

DJI lanserer flere nye tilbehør sammen med Pocket 2 for å maksimere potensialet til actionkameraet. Kjøp en ferdig pakke med creator combo, eller hvorfor ikke velge akkurat det tilbehøret du ønsker?

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.