04.11.2020

DJI Mini 2 – kompakt og kraftig drone

DJI Mini 2 er en nybegynnervennlig og veldig liten drone, men ikke la deg lure av et kompakt design - til tross for den lille størrelsen, har dronen imponerende ytelse, fantastisk bildekvalitet og gode muligheter til å lage kreative videoer med et enkelt trykk på en knapp. Utforsk nye perspektiver og fang øyeblikk du ikke kan med et tradisjonelt kamera.


Versjon to av populær drone

DJI Mini 2 er oppfølgeren til Mavic Mini. Den beholder samme vekt som forgjengeren på 249 gram, omtrent like mye som et eple, og passer i hånden din. De største forskjellene fra forgjengeren er at du nå kan filme i 4K og ta bilder i RAW, noe som gir deg som fotograf større muligheter og høyere kvalitet på materialet ditt. Den lave vekten betyr også at du som pilot i noen land, ikke trenger å gå gjennom en registrering av dronen. Les mer på https://luftfartstilsynet.no/droner/.

Pakk lett og fly fritt

Takket være sin lave vekt og kompakthet er Mini 2 lett å bære i hvilken som helst veske. Med en vekt på mindre enn 249 gram, veier Mini 2 omtrent like mye som et eple og passer i hånden din. Dronen er et perfekt reisefølge og gir deg helt nye, unike perspektiver for både foto og video. Takket være intuitive og avanserte funksjoner pakket i en bærbar enhet, gir DJI Mini 2 full frihet, uansett hvor og når du vil skape. Enten du filmer på en øde øy, eller tar flotte gruppebilder, gir Mini 2 deg minner som varer evig.

Kraftig ytelse

Til tross for sin lille størrelse er DJI Mini 2 full av funksjoner. Med en maksimal batterilevetid på 31 minutter gir DJI Mini 2 mer enn nok tid til å komponere det perfekte bildet. Dronen løfter seg til en maksimal høyde på 4000 meter og tåler vind på opptil ti meter per sekund, slik at bildene dine er stabile selv når du flyr langs en vindfull kyst eller høyt over en alpin skog. Mini 2 støtter videooverføring i 720p i opptil 10 km og har innebygde anti-interferensfunksjoner, som lar deg fly lenger og med tydelig sikt.

201105-dji-mini2_0000.jpg

Tre-akset gimbal med 4K-kamera

Et kamera med 12 megapiksler på himmelen leverer innhold som garantert vil imponere. Sammen med video i 4K med opptil 30 bilder per sekund og en tre-akset motorisert gimbal, garanterer Mini 2 fantastisk bildekvalitet som forblir jevn - uansett hvor eventyrlysten du er som pilot. Med noen få tastetrykk leverer DJI Mini 2 automatisk videoer og kamerabevegelser på et profesjonelt nivå uten behov for avanserte manøvrer. Enten du er nybegynner eller erfaren, hjelper DJI Fly-appen deg med å produsere imponerende resultater, komplett med lydspor og filtre.

Se mer med panorama

Velg mellom vidvinkel-, 180 ° og kulepanoramaer, og DJI Mini 2 gjør resten og genererer et panoramamesterverk, klar til å deles øyeblikkelig. Takket være Return to Home, automatisk start og presis svevfunksjon, er betjeningen enklere og tryggere enn noensinne.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen