20.07.2021

Ready to fly DJI – FPV Combo!

DJI FPV (first person view) er dronen som gir deg muligheten til å fly på en fengslende måte med 150° FOV (synsfelt) og videooverføring i 120fps med HD-kvalitet. Dronen har et stilig og aerodynamisk design og er laget for å kunne ta seg frem med minimal luftmotstand. Sammen med dronen lanserer DJI også en ny versjon av FPV Goggles, Remote controller og en unik enhåndskontroll som styres med håndbevegelser – DJI FPV Motion Controller.


Hvem passer en DJI FPV-drone for? I hvilke sammenhenger passer denne dronen? Hvordan sammenligner DJI FPV seg med Mavic-familien? Kan du klare deg med bare DJI FPV som drone? Jesper Anhede svarer på disse spørsmålene i videoen vår om racingdronen DJI FPV. Se videoen og lær mer her! Alle linker fra videoen finner du på vår YouTube-kanal.

FPV Combo – revolusjonerende flygning

DJI FPV har et design som skiller seg ut, med sporty LED-lys og det tilpassbare lyset på armene. Den har tre forskjellige flymoduser og avanserte sikkerhetsfunksjoner, noe som gjør det enklere enten du er nybegynner eller mer erfaren FPV-pilot.

  • Pakke med FPV-drone, Goggles V2 og Remote Controller 2
  • Supervidvinkel på 150° FOV
  • Videooverføring opptil 120 fps med HD-kvalitet
  • S-flight-modus som kombinerer manuell og forenklet kontroll
  • Nødbrems, hover og return-to-home for sikre flyturer
  • Video med oppløsning i 4K 60fps
  • Flyhastighet på opptil 140 km/t

Lag video av høy kvalitet

DJI FPV leverer ikke bare kraft i flukt, men har også en 1/2,3"-sensor på 12MP som kan ta opp materiale i 4K 60fps med opptil 120 Mbps og fotografere stillbilder i 4K-oppløsning. Kameraet fanger alle detaljer og gir deg videoer som er like spennende som selve flyturen.

Sikkerhetsfunksjoner å stole på

Både som nybegynner og mer erfaren med FPV-droner, kan det være fint å ha sikkerhetsfunksjoner som gir deg en trygg flytur. DJI FPV har to funksjoner som gir deg økt sikkerhet – nødbrems og hover (svevefunksjon). I tillegg har den belysning under, slik at du enkelt kan se den i luften, Smart Return-To-Home (RTH) som hjelper dronen med å komme tilbake til deg ved for eksempel lavt batteri og en sensor som oppdager hindringer både forover og nedover. Alt dette sikrer en trygg flyopplevelse, uansett i hvilken modus eller hastighet du flyr i.

OcuSync 3.0

FPV er en drone med unike flyegenskaper, men det stiller også krav til videooverføringen. DJI OcuSync 3.0 er tilpasset disse kravene, noe som gir deg en klar videooverføring med rekkevidde på opptil 10 kilometer og minimum latency på 28 ms. Dronen støtter automatisk veksling mellom frekvenser på 2,4 og 5,8 GHz, noe som gir en bithastighet på opptil 50Mbit / s. Dette reduserer risikoen for forstyrrelser og kompresjonsartefakter.

news_banner_DJI_FPV.jpg

FPV Goggles V2

Med DJI FPV Goggles V2 får du ta del i droneflygningen på første rad. Du får video- og lydoverføring i sanntid, som tar flygningen til et helt nytt nivå. Brillene har lav latency på mindre enn 28 ms og videooverføring i HD-kvalitet og 120fps, noe som gir en myk og jevn visning når du flyr – alt for å få en bedre opplevelse.

FPV Remote Controller 2

DJI FPV Remote Controller 2 benytter seg av overføringsteknologi via OcuSync 3.0. Den har en rekkevidde på opptil ti kilometer og knappene er utformet for sømløs manøvrering av dronen. Når håndkontrollen ikke er i bruk kan du enkelt ta av joystickene for enklere oppbevaring og transport.

FPV Motion Controller

DJI FPV Motion Controller er en kompakt enhåndskontroll som lar deg kontrollere dronen ved hjelp av håndbevegelsene dine. Opplev en helt ny følelse når du flyr og få en flyopplevelse utenom det vanlige.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.