20.05.2019

Firmware! Øye-AF til Z6 & Z7

Med firmware v2.0 for Nikon Z6 og Z7 gir muligheten til å bruke øyeautofokus i både AF-S og AF-C. En populær funksjon som hjelper fotograferingen av mennesker og ved portrettfotografering.


Nikon-EYEAF.jpg

Den nye softwaren gir også raskere autofokus i mørke eller svakt opplyste miljøer, både ved stillbildefotografering og filmopptak, samt AE-følging ved seriebildetagning. AE-følging innebærer at kameraet kan tilpasse eksponeringen, akkurat som med fokus (AF-sporing). Dette sikrer at alle bilder som tas ved en rask serietagning ikke bare er i fokus, men også at de har rett eksponering, selv om lyset i motivet forandres under seriebildetagningen.

Les mer hos Nikon

Last ned firmware til Nikon Z6.

Last ned firmware til Nikon Z7.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.