20.05.2019

Firmware! Øye-AF til Z6 & Z7

Med firmware v2.0 for Nikon Z6 og Z7 gir muligheten til å bruke øyeautofokus i både AF-S og AF-C. En populær funksjon som hjelper fotograferingen av mennesker og ved portrettfotografering.


Nikon-EYEAF.jpg

Den nye softwaren gir også raskere autofokus i mørke eller svakt opplyste miljøer, både ved stillbildefotografering og filmopptak, samt AE-følging ved seriebildetagning. AE-følging innebærer at kameraet kan tilpasse eksponeringen, akkurat som med fokus (AF-sporing). Dette sikrer at alle bilder som tas ved en rask serietagning ikke bare er i fokus, men også at de har rett eksponering, selv om lyset i motivet forandres under seriebildetagningen.

Les mer hos Nikon

Last ned firmware til Nikon Z6.

Last ned firmware til Nikon Z7.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.