02.09.2021

Flere spennende nyheter fra Fujifilm!

Nå presenterer Fujifilm fire nyheter i GFX- og X-serien. Den største nyheten er Fujifilm GFX 50S II – oppfølgeren til GFX 50S. De viktigste forskjellene mellom forgjengeren og den nye modellen er at GFX 50S II kommer med samme kamerahus og prosessor som GFX100s, samt innebygd bildestabilisering i kamerahuset. I tillegg til kameraet presenterer Fujifilm tre objektiver – GF 35-70mm f/4.5-5.6, XF 23mm f/1.4 R LM WR og XF 33mm f/1.4 R LM WR. Leveringsstart for GFX 50S II (både kamerahus og kit med GF 35-70mm) er foreløpig i begynnelsen av oktober. XF 33mm vil også ha første levering i begynnelsen av oktober. Leveringsstart på XF 23mm er i begynnelsen av november. For GF 35-70 mm utenfor kitet er det ingen fastsatt dato ennå.


Fordeler GFX 50S II

  • Mellomformatsensor med oppløsning på 51,4 megapiksler
  • Opptil 6,5-trinns bildestabilisering sammen med de fleste GF-objektiver – bare to stykker som ikke når 6,5 trinn
  • Den samme prosessoren som sitter i GFX100s som gir en raskere og mer nøyaktig autofokus sammenlignet med GFX 50S
  • Samme kamerahus som GFX100s med praktiske og brukervennlige kontroller
  • Autofokus har lettere for å oppdage øynene og ansiktet til motivet ditt
  • Bruker samme batteri som GFX100s og X-T4 (NP-W235)
  • Stort dynamisk område og fungerer veldig bra under dårligere lysforhold
  • Opptil 205 megapiksler med Fujifilm-pikselskiftteknologi
  • Værbestandig konstruksjon
  • Vinklet berøringsskjerm

Hvorfor mellomformat?

Fujifilm GFX 50S II er utstyrt med en stor 43,8 x 32,9 mm sensor på 51,4 megapiksler og gir et bildeforhold på 4:3. Sensoren med høy oppløsning gir svært detaljerte bilder med et stort dynamisk omfang, enten du tar bilder i studio eller i naturlig lys. Kameraet gir deg maksimal bildekvalitet i etterbehandlingen, da de store bildefilene gir mye informasjon å hente ut selv ved over- og undereksponeringer. 4:3-formatet gir deg gode muligheter til å beskjære bildet i forskjellige formater etterpå uten å miste mye oppløsning, noe som er viktig avhengig av hvordan og hvor bildet skal vises. 1:1-forholdet gir deg for eksempel en oppløsning på omtrent 38 megapiksler.

Innebygd bildestabilisering i kamerahuset

Med GFX 50S II kan du få opptil 6,5-trinns bildestabilisering sammen med de fleste GF-objektivene som er tilgjengelige på markedet (litt lavere bildestabilisering med lengre brennvidder). Denne funksjonen bidrar til å maksimere bildekvaliteten ved å minimere skjelvinger og vibrasjoner som kan oppstå når du tar bilder håndholdt. Bildestabilisering bidrar også til å forbedre autofokus, noe som gir deg enda skarpere resultater.                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Samme toppdisplay som GFX100s

De klassiske kontrollene for lukkertid og ISO som finnes på for eksempel X-T4 mangler i GFX 50S II, men kameraet er utstyrt med samme toppskjerm som GFX100s.

Vær- og kuldebestandig

GFX 50S II er værbestandig og tåler temperaturer ned til -10º C, slik at du kan være kreativ med forskjellige typer farget pulver, akvarell eller andre interessante elementer i studioet. Værbestandighet, frysemotstand, kompakt design, enkle kontroller og høy bildekvalitet gjør GFX 50S II til et utmerket kamera å bruke utendørs – enten det regner, blåser eller snør.

De tre nye objektivene

Fujifilm GF 35-70mm f/4.5-5.6 er et allsidig zoomobjektiv som tilsvarer 28-55 mm i 35 mm-format. Objektivet er lite og lett, har rask og stille autofokus med minimal "focus breathing" og egner seg for alt fra landskapsfotografering til portretter og gatefotografering.

Fujifilm XF 33mm f/1.4 R LM WR er et lyssterkt objektiv tilpasset kameraer i Fujifilm X-serien og tilsvarer 50 mm i 35 mm-format. Autofokus styres av en lineær motor som er rask, presis og stillegående og fungerer like bra for video som til stillbilder. Denne brennvidden er blant annet perfekt for portretter og reportasje.

Fujifilm XF 23mm f/1.4 R LM WR er en oppdatert modell av dem populære Fujifilm XF 23mm f/1.4 R. Dette er et svært lyssterkt objektiv som tilsvarer 35 mm i 35 mm-format og passer perfekt til landskap- og gatefotografering.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvert av produktene, klikker du deg videre her:


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen