15.10.2020

Fujifilm lanserer X-S10 og et nytt objektiv

Fujifilm lanserer to nye produkter – et rimelig og kompakt systemkamera og en oppdatering av det populære Fujinon XF 10-24 mm f/4.0 R OIS-objektivet. Kameraet har flere gjennomtenkte funksjoner i en liten kamerakropp hvor fokuset er på å få perfekte bilder rett ut av kameraet. Objektivet har en ny værbestandig konstruksjon og en ny gyro for bildestabilisering.


banner_news_fuji_xs10.jpg

Fujifilm X-S10 – utrolig ytelse i et lite kamerahus

Fujifilms nye kompakte og rimelige APS-C-kamera har alt du trenger for å ta bildeinteressen din til neste nivå. Den leveres fullstappet med funksjoner som 6-trinns bildestabilisering, lynrask autofokus, evnen til å skyte i 4K/ 30p og alt dette i et kamerahus som veier bare 465 gram.

Perfekte bilder rett ut av kameraet

Med Fujifilm X-S10 ligger fokuset på å kunne ta virkelig gode bilder rett ut fra kameraet, SOOC (straight out of camera). Fujifilms kameraer er allerede verdenskjent for sine flotte farger, og Fujifilm X-S10 utfyller dette med filtre og innstillinger som gjør at bildene dine ser perfekte ut – rett i kameraet. Du kan også ta opp video i 4K/ 30p, og her også har du opptil 18 filtre du kan bruke til å oppnå akkurat de effektene du vil ha.

Mange funksjoner i et lite kamerahus

Til tross for sin kompakte størrelse har X-S10 mange gjennomtenkte funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen betydelig. Den innebygde bildestabiliseringen i kamerahuset gir deg opptil 6-trinns stabilisering, ideell for skarpe bilder når du fotograferer håndholdt. Håndgrepet til X-S10 ligner på det du ser i X-H1 og gir deg bedre grep og stabilitet selv med tyngre objektiver. Det er derfor det fungerer perfekt å bruke et større objektiv som Fujinon XF 55-200mm f/3,5-4,8 R LM OIS på din X-S10

Flotte autofokus- og videofunksjoner

Fujifilm X-S10 har en veldig rask autofokus som lett oppdager ansikter og øyne, og med joysticken på kamerahuset kan du enkelt flytte fokuspunktene for å skifte fokus. Hurtigknappen for videoopptak lar deg raskt og enkelt begynne å filme uansett hvilken modus du har valgt i kameraet. Internt kan det ta opp i 4K/30p med 4:2:0 8 bit, og hvis du kobler til en opptaker via micro HDMI, kan du filme i opptil 4:2:2 10 bit. X-S10 leveres med en automatisk filmsimuleringsmodus som automatisk velger filtre som passer godt med motivet og bakgrunnen for å få en personlig stil rett i kameraet. Du kan også bruke X Webcam V2.0-programvaren til å konvertere X-S10 til et webkamera for datamaskinen.

Fujinon XF 10-24mm f/4 R OIS WR

Denne oppdaterte modellen av Fujinon XF 10-24mm f/4 R XF OIS kommer med nye funksjoner som en ny værbestandig design og en ny gyro for OIS. Nå kan du oppnå en bildestabilisering på opptil 3,5 trinn fra de 2,5 trinnene i den forrige modellen. Dette er et vidvinkelobjektiv med stort omfang – perfekt for vidstrakte utsikter. Dette sammen med en rask og stille autofokus gjør objektivet veldig godt egnet til både å filme og ta stillbilder.

banner_news_fuji_10-24mm_ii.jpg

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen