15.10.2020

Fujifilm lanserer X-S10 og et nytt objektiv

Fujifilm lanserer to nye produkter – et rimelig og kompakt systemkamera og en oppdatering av det populære Fujinon XF 10-24 mm f/4.0 R OIS-objektivet. Kameraet har flere gjennomtenkte funksjoner i en liten kamerakropp hvor fokuset er på å få perfekte bilder rett ut av kameraet. Objektivet har en ny værbestandig konstruksjon og en ny gyro for bildestabilisering.


banner_news_fuji_xs10.jpg

Fujifilm X-S10 – utrolig ytelse i et lite kamerahus

Fujifilms nye kompakte og rimelige APS-C-kamera har alt du trenger for å ta bildeinteressen din til neste nivå. Den leveres fullstappet med funksjoner som 6-trinns bildestabilisering, lynrask autofokus, evnen til å skyte i 4K/ 30p og alt dette i et kamerahus som veier bare 465 gram.

Perfekte bilder rett ut av kameraet

Med Fujifilm X-S10 ligger fokuset på å kunne ta virkelig gode bilder rett ut fra kameraet, SOOC (straight out of camera). Fujifilms kameraer er allerede verdenskjent for sine flotte farger, og Fujifilm X-S10 utfyller dette med filtre og innstillinger som gjør at bildene dine ser perfekte ut – rett i kameraet. Du kan også ta opp video i 4K/ 30p, og her også har du opptil 18 filtre du kan bruke til å oppnå akkurat de effektene du vil ha.

Mange funksjoner i et lite kamerahus

Til tross for sin kompakte størrelse har X-S10 mange gjennomtenkte funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen betydelig. Den innebygde bildestabiliseringen i kamerahuset gir deg opptil 6-trinns stabilisering, ideell for skarpe bilder når du fotograferer håndholdt. Håndgrepet til X-S10 ligner på det du ser i X-H1 og gir deg bedre grep og stabilitet selv med tyngre objektiver. Det er derfor det fungerer perfekt å bruke et større objektiv som Fujinon XF 55-200mm f/3,5-4,8 R LM OIS på din X-S10

Flotte autofokus- og videofunksjoner

Fujifilm X-S10 har en veldig rask autofokus som lett oppdager ansikter og øyne, og med joysticken på kamerahuset kan du enkelt flytte fokuspunktene for å skifte fokus. Hurtigknappen for videoopptak lar deg raskt og enkelt begynne å filme uansett hvilken modus du har valgt i kameraet. Internt kan det ta opp i 4K/30p med 4:2:0 8 bit, og hvis du kobler til en opptaker via micro HDMI, kan du filme i opptil 4:2:2 10 bit. X-S10 leveres med en automatisk filmsimuleringsmodus som automatisk velger filtre som passer godt med motivet og bakgrunnen for å få en personlig stil rett i kameraet. Du kan også bruke X Webcam V2.0-programvaren til å konvertere X-S10 til et webkamera for datamaskinen.

Fujinon XF 10-24mm f/4 R OIS WR

Denne oppdaterte modellen av Fujinon XF 10-24mm f/4 R XF OIS kommer med nye funksjoner som en ny værbestandig design og en ny gyro for OIS. Nå kan du oppnå en bildestabilisering på opptil 3,5 trinn fra de 2,5 trinnene i den forrige modellen. Dette er et vidvinkelobjektiv med stort omfang – perfekt for vidstrakte utsikter. Dette sammen med en rask og stille autofokus gjør objektivet veldig godt egnet til både å filme og ta stillbilder.

banner_news_fuji_10-24mm_ii.jpg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.