26.02.2020

Opplev nye X-T4 fra Fujifilm

I dag slipper Fujifilm X-T4 med mange etterlengtede oppgraderinger fra X-T3. Blant annet har dette kameraet nå en 5-akses bildestabilisering, betydelig høyere seriebildetagning og enda skarpere autofokus. Da vi på SP fikk teste kameraet var vi minst sagt imponert over hvor langt Fujifilm har kommet med deres nye X-T4.


Oppgraderinger vi har lengtet etter

Den største oppgraderingen fra forrige modell (X-T3) er den 5-akses bildestabiliseringen med opp til 6,5 stopp, noe som innebærer at du kan kjøre 6,5 ganger lenger lukkertid. Ved dårlige lysforhold kan du holde et lavere IS-nivå og enklere få frem skarpere resultater – noe som er svært bra. Ved filming slipper du nå flere ristende opptak, og kan regne med et stabilt og skarpt resultat hver gang.

Kamerahuset har også fått ytterligere en tilpasning for film. Det finnes en fysisk kontroll slik at du raskt kan justere mellom "foto" og "film". X-T4 er kapabel til å spille inn i 4K med 60fps, og nå med denne integrerte bildestabiliseringen blir det svært skarpt og stabilt. Hva som også er nytt i dette kameraet er filmsimuleringen, "Eterna bleach bypass". Med økt kontrast og redusert fargenivå gir det deg en svært fin look direkte i kameraet.

Ny lukker

Fujifilm har også utstyrt X-T4 med en helt ny lukker som er raskere, stillere og betydelig mer holdbar enn sin forgjenger. Den kan nå ta 15 bilder per sekund, og beregnes å holde til 300 000 sykluser, noe som er dobbelt så mange som X-T3. Det finnes også en innstilling for "silent shot", som gjør at du kan fotografere i stille miljøer uten å forstyrre omgivelsene dine. 

Bedre autofokus

X-T4 har også fått seg et solid intelligensløft. Autofokusen i kameraet kan nå ved hjelp av form, kontrast og farge avgjøre avstanden på objektet. Dette gjør at det går raskere å finne fokus men det gjør den også mer nøyaktig ved raske bevegelser. Du kan også stille inn den på å spore objektiver f.eks. ved filming, slik at kameraet automatisk følger objektets bevegelse. 

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen