26.02.2020

Opplev nye X-T4 fra Fujifilm

I dag slipper Fujifilm X-T4 med mange etterlengtede oppgraderinger fra X-T3. Blant annet har dette kameraet nå en 5-akses bildestabilisering, betydelig høyere seriebildetagning og enda skarpere autofokus. Da vi på SP fikk teste kameraet var vi minst sagt imponert over hvor langt Fujifilm har kommet med deres nye X-T4.


Oppgraderinger vi har lengtet etter

Den største oppgraderingen fra forrige modell (X-T3) er den 5-akses bildestabiliseringen med opp til 6,5 stopp, noe som innebærer at du kan kjøre 6,5 ganger lenger lukkertid. Ved dårlige lysforhold kan du holde et lavere IS-nivå og enklere få frem skarpere resultater – noe som er svært bra. Ved filming slipper du nå flere ristende opptak, og kan regne med et stabilt og skarpt resultat hver gang.

Kamerahuset har også fått ytterligere en tilpasning for film. Det finnes en fysisk kontroll slik at du raskt kan justere mellom "foto" og "film". X-T4 er kapabel til å spille inn i 4K med 60fps, og nå med denne integrerte bildestabiliseringen blir det svært skarpt og stabilt. Hva som også er nytt i dette kameraet er filmsimuleringen, "Eterna bleach bypass". Med økt kontrast og redusert fargenivå gir det deg en svært fin look direkte i kameraet.

Ny lukker

Fujifilm har også utstyrt X-T4 med en helt ny lukker som er raskere, stillere og betydelig mer holdbar enn sin forgjenger. Den kan nå ta 15 bilder per sekund, og beregnes å holde til 300 000 sykluser, noe som er dobbelt så mange som X-T3. Det finnes også en innstilling for "silent shot", som gjør at du kan fotografere i stille miljøer uten å forstyrre omgivelsene dine. 

Bedre autofokus

X-T4 har også fått seg et solid intelligensløft. Autofokusen i kameraet kan nå ved hjelp av form, kontrast og farge avgjøre avstanden på objektet. Dette gjør at det går raskere å finne fokus men det gjør den også mer nøyaktig ved raske bevegelser. Du kan også stille inn den på å spore objektiver f.eks. ved filming, slik at kameraet automatisk følger objektets bevegelse. 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.