Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

23.01.2020

Fujifilm slipper nye produkter

Fujifilm lanserer et kompakt systemkamera i to ulike farger, Fujifilm X-T200 samt et ekstremt lett Fujifilm Fujinon XC 35 mm f/2 som blir en perfekt match til det nye kameraet og til Fujifilms X-serie. Nyhetene slutter ikke der, de slipper nemlig i tillegg et etterlengtet zoomobjektiv som det er gått rykter om i det siste, nemlig Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR til mellomformatssystemet GFX.


Lyssterkt og fast optikk med brennvidde til Fujifilm X

Dette nye objektivet er tilpasset for Fufifilm X-serie med den populære, faste brennvidden på 35mm, og største blender på f/2. Det er svært lett og passer perfekt sammen med Fujifilms lette systemkameraer. Objektivet gir deg skarphe, detaljrike bilder med en myk bakgrunnsuskarphet. Objektivet passer for deg som vil ha et lett normaobjektiv for hverdags- og portrettbilder. 

35mm600.jpg

Zoomobjektiv til Fujifilm GFX

GF 45-100mm f/4 er et zoomobjektiv tilpasset Fujifilms kameraer med GF-fatning. Den dekker spennet mellom de to tidligere objektivene GF 32–64mm f/4 og GF 100–200mm F/5,6. Det har en maksimal blender på f/4 gjennom hele området, noe som gir det en mengde bruksområder, og det vil passe deg uansett om du fotograferer portretter, natur eller streetfoto.

GF 45-100mm f/4 består av 16 stk linseelementer i tolv ulike grupper, hvorav tre asfæriske elementer. De hjelper til med å kontrollere sfærisk og kromatisk aberrasjon for å oppnå en optimal bildekvalitet uansett fokusavstand og brennvidde.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.