Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

19.02.2019 16.51.32

Fujifilm slipper X-T30

Fuji slipper oppfølgeren til det populære X-T20. Dette nye kompakte kamerahuset har en nyutviklet bakbelyst X-Trans CMOS4 bildesensor med fasedetekterende AF over hele sensoren. X-T30 leverer stillbilder med samme oppløsning, fargegjengivelse og lave støy som det kritikerroste X-T3.


Fordeler

  • Bakbelyst 26.1 megapiksel APS-C X-Trans CMOS 4 sensor uten optisk lavpassfilter
  • Joystick for styring av AF-punkt
  • Lav vekt kun 383 g
  • Tynnere skjerm med raskere respons
  • F-Log fargegraderingsprofil
  • Fujifilms omtalte filmsimuleringsmodus
  • 117 valgbare autofokuspunkter, utvidbart opp til 425 AF-punkter for enda høyere nøyaktighet

Fujifilm FUJINON XF 16 mm f/2,8

FUJINON XF16 mm f/2.8 er kun 45,4mm lang og har en robust og slitesterk konstruksjon i metall samt en lav vekt på kun 155g. For å tåle bruk i tøffe fotograferingsmiljøer er objektivet tettet hele ni steder mot fukt, støv, smuss og lave temperaturer.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.