03.09.2020

Fujifilms mest lyssterke objektiv noensinne!

Fujifilm har i dag nådd en milepæl i objektivproduksjonen med sin nye XF 50mm f/1.0 – deres mest lyssterke objektiv noensinne. Dette er også det første objektivet produsert for speilløse kameraer med autofokus og største blenderverdi på 1,0. Dette kommer sammen med en veldig god autofokus og værtetting på elleve forskjellige steder for å tåle støv og væsker.


banner_news_fuji50_f1_R_WR.jpg

Dette objektivet vil være et veldig godt tilskudd til portrettfotograferingen din, med sine ni avrundede blenderåpninger vil du få en myk og fin bakgrunnsuskarphet med et profesjonelt utseende. Motivet ditt vil bli skilt mot bakgrunnen som vil gi bildene dine en tredimensjonal effekt. Vil du heller ta XF 50mm f/1.0 ut på gatene for å ta bilder går det åpenbart også bra, dette objektivet vil hjelpe deg med å ta veldig detaljerte og pene bilder.

Når du bruker et objektiv som dette med en svært kort dybdeskarphet, stiller det krav til at motivet ditt er i fokus. Fujifilm har sørget for at dette er mulig ved å sette på en fokuseringsring som er åtte ganger mer presis enn noen tidligere XF-objektiv. Den nye fokusringen kan roteres så mye som 120 grader, slik at du kan finjustere fokus akkurat slik du vil ha det. Dette vil i sin tur forbedre opplevelsen din når du bruker funksjoner som focus peaking på X-serie kameraer.

XF 50mm f/1.0 vil åpne opp nye muligheter for deg å jobbe med ISO og vanskelige lysforhold. Du kan bruke den store blenderåpningen til å skyte ved lav ISO og få virkelig detaljerte resultater. Alternativt kan du maksimere blenderåpningen og skru opp ISO-en din for å fungere i svært mørke miljøer. De forrige XF-objektivene med blender på f/1,4 har tidligere gjort det mulig å bruke autofokus ved -6 i eksponeringsverdi, den nye f/1.0 gir deg et fullt trinns forskjell på opptil -7 i eksponeringsverdi, noe som øker fleksibiliteten enda mer.

Forhåndsbestill den nye Fujinon XF 50mm f/1.0 i dag for å være først i køen når den kommer inn på vår lager! Du kan enkelt bestille det gjennom produktsiden nedenfor. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte vår kundeservice på epost info@scandinavianphoto.no eller telefon 29 65 98 40.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.