07.01.2020

Fire nyheter fra Nikon!

Nikon utvider sitt sortiment med hele fire nye produkter. To nye kameramodeller og to telezoomobjektiver.


To nye kameramodeller og to telezoomobjektiver

Nikon utvider sitt sortiment med hele fire nye produkter. 

Nikon D780 – Det beste av to verdener

Nikon D780 har fått det beste av to verdener, et hybrid-AF-system som gir deg mulighet til å fotografere med fasedetekterende AF via søkeren, eller så kan du benytte deg av samme AF-system som er arvet fra Nikon Z6 i liveview-modus. Dette gir deg stor fleksibilitet og gir deg en kombinasjon av egenskaper av tradisjonelle og speilløse systemkameraer.

Coolpix P950 – Superzoom-kamera for skarpe bilder uansett avstand 

Coolpix P950 er et kompaktkamera med imponerende 83x optisk zoom og mulighet for å fotografere nærbilder samt filme i 4K. Kameraet er en oppdatering av forgjengeren  Coolpix P900 og er perfekt fo rdeg som er dyre- eller fuglefotograf eller fotograferer nattehimmelen. Kameraets objektiv er utstyrt med en lysstyrke på f/2,8, noe som gir deg skarpe bilder også i innzoomet modus og i lavere lysforhold.

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2,8E FL ED SR VR – Telezoom med konstant blender

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2,8E er et fleksibelt zoomobjektiv med bildekvalitet og AF-prestasjon som kan konkurrere med fast optikk. Den elektromagnetisk styrte, konstante blenderen på f/2,8 gjennom hele rekkevidden gir deg suveren bildekvalitet og separasjon gjennom hele zoomområdet. Sammen med den utmerkte vibrasjonsreduseringen (VR) får du god prestasjon også i svakere lys.

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2,8 VR S – Lyssterkt og kompakt teleobjektiv til Nikon Z

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S er et objektiv med en svært populær brennvidde som passer perfekt til portretter, bryllup og journalistikk, sports- og landskapsfotografering. Zoomområdet i kombinasjon med den høye lysstyrken, bildekvaliteten og bildestabilisatoren gjør dette til et svært allsidig objektiv med maksimal bildekvalitet.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen