07.01.2020

Fire nyheter fra Nikon!

Nikon utvider sitt sortiment med hele fire nye produkter. To nye kameramodeller og to telezoomobjektiver.


To nye kameramodeller og to telezoomobjektiver

Nikon utvider sitt sortiment med hele fire nye produkter. 

Nikon D780 – Det beste av to verdener

Nikon D780 har fått det beste av to verdener, et hybrid-AF-system som gir deg mulighet til å fotografere med fasedetekterende AF via søkeren, eller så kan du benytte deg av samme AF-system som er arvet fra Nikon Z6 i liveview-modus. Dette gir deg stor fleksibilitet og gir deg en kombinasjon av egenskaper av tradisjonelle og speilløse systemkameraer.

Coolpix P950 – Superzoom-kamera for skarpe bilder uansett avstand 

Coolpix P950 er et kompaktkamera med imponerende 83x optisk zoom og mulighet for å fotografere nærbilder samt filme i 4K. Kameraet er en oppdatering av forgjengeren  Coolpix P900 og er perfekt fo rdeg som er dyre- eller fuglefotograf eller fotograferer nattehimmelen. Kameraets objektiv er utstyrt med en lysstyrke på f/2,8, noe som gir deg skarpe bilder også i innzoomet modus og i lavere lysforhold.

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2,8E FL ED SR VR – Telezoom med konstant blender

Nikon AF-S NIKKOR 120-300mm f/2,8E er et fleksibelt zoomobjektiv med bildekvalitet og AF-prestasjon som kan konkurrere med fast optikk. Den elektromagnetisk styrte, konstante blenderen på f/2,8 gjennom hele rekkevidden gir deg suveren bildekvalitet og separasjon gjennom hele zoomområdet. Sammen med den utmerkte vibrasjonsreduseringen (VR) får du god prestasjon også i svakere lys.

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2,8 VR S – Lyssterkt og kompakt teleobjektiv til Nikon Z

Nikon NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S er et objektiv med en svært populær brennvidde som passer perfekt til portretter, bryllup og journalistikk, sports- og landskapsfotografering. Zoomområdet i kombinasjon med den høye lysstyrken, bildekvaliteten og bildestabilisatoren gjør dette til et svært allsidig objektiv med maksimal bildekvalitet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.