18.02.2021

Fujifilm GFX100s i butikk!

Nå har vi fått inn et demoeksemplar av Fujifilm GFX100s til butikken vår i Møllergata i Oslo! Kom innom butikken for å prøve kameraet, våre eksperter hjelper deg hvis du har noen spørsmål. Men vær rask – kameraet er bare i butikken frem til 2. mars. Vi har begrenset antall personer som kan være i butikken samtidig, vi tilbyr håndsprit og holder avstand slik at du kan ha et trygt og sikkert besøk hos oss. Velkommen!


Finn frem til butikken!

Fujifilm GFX100s – større enn fullformat

Fujifilm GFX100s er etterfølgeren til kameraet som anmeldere kalte det beste kameraet de noensinne har testet, GFX100. Denne oppdaterte modellen leveres med et mindre, lettere og værbestandig kamerahus, 0,5-trinns bedre bildestabilisering og en innebygd elektronisk søker med høy oppløsning.

Stor ytelse i et lite kamerahus

GFX100s har en betydelig mindre og lettere kamerahus sammenlignet med GFX100. Forskjellen i vekt er så mye som 500 gram, noe som gjør dette til et mellomformatskamera som er enda mer fleksibelt. Det innebygde batterigrepet med to batterier som var i GFX100 er ikke lenger der, dette er en medvirkende faktor til at høyden på kameraet er redusert med ca 5 centimeter. NP-W235-batteriet har høy ytelse og kan ta opptil 460 bilder på én lading.

Innebygd bildestabilisering i kamerahuset

Fujifilm GFX100 var det første mellomformatskameraet noensinne å ha innebygd bildestabilisering i kamerahuset (In Body Image Stabilization). Denne funksjonen bidrar til å maksimere bildekvaliteten ved å minimere vibrasjoner som kan oppstå når du tar bilder håndholdt. Selvfølgelig kommer GFX100s også med opptil 6-trinns bildestabilisering i kamerahuset.

Samme toppskjerm som GFX100

Siden GFX100s mangler de klassiske Fujifilm ISO- og lukkerhastighetskontrollene har kameraet blitt utstyrt med samme toppskjerm som GFX100 for å lettere se innstillingene. Det er enkle og brukervennlige menyer som du raskt lærer deg.

Bakbelyst sensor med høy oppløsning

Til tross for det mindre kamerahuset, finner du den samme høyytelsessensoren i GFX100s som i GFX100. Dette er en bakbelyst sensor som absorberer lys mer effektivt, noe som resulterer i renere bildefiler, spesielt ved høyere ISO. Oppløsningen på 102 megapiksler gir deg ekstremt detaljerte bilder og filmer som enkelt kan beskjæres og fortsatt har en veldig god kvalitet. De informasjonsrike bildefilene lar deg gjenvinne skyggefulle partier i etterbehandling og dermed oppnå et enda større dynamisk område fra en enkelt eksponering. Du kan også bruke den nye pikselskiftteknologien på GFX100s til å ta bilder med 400 megapiksler.

Gjør spranget fra fullformat til mellomformat kortere

Siden Fujifilm GFX100s både kommer med eksepsjonelt god ytelse og en attraktiv pris kan det være en naturlig oppgradering til mellomformat for de som lenge har tenkt på å ta skrittet dit. Benytt anledningen til å forhåndsbestille Fujifilm GFX100s hos oss på Scandinavian Photo for å være en av de første til å motta det! Den første leveransen av Fujifilm GFX100s er beregnet i begynnelsen av mars 2021.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.