De heteste fotonyhetene i 2021

Sonys fantastiske flaggskipmodell

I januar 2021 lanserte Sony sin nyeste flaggskipmodell i Alpha-serien – Sony A1. Kameraet har blant annet en Exmor RS-sensor på 50,1 megapiksler, ekstremt rask autofokus og serieopptak med 30 bilder per sekund, og den kan også spille inn 8K/30p-video internt. Kamerahuset er veldig lite og lett, og er forseglet for både støv og væske. Sony A1 er et hybridkamera som fungerer utrolig bra for både stillbilder og video, og det vil ta din kreative skapelse til neste nivå.

Fujifilm GFX100s – More than Full Frame 

Fujifilm lanserte GFX100s i januar 2021, som ble etterfølgeren til deres svært populære modell GFX100. Kameraet har en bakbelyst CMOS-sensor på 44 x 33 mm og opptil 6-trinns bildestabilisering i et relativt lite og lett kamerahus. Med den avanserte pikselskiftteknologien kan du fotografere med opptil 400 megapiksler. Dette er kameraet som gjør det enklere for deg å ta spranget fra fullformat til mellomformat.

Den mest avanserte modellen i R-serien – EOS R3

Canon lanserte sin nye speilløse flaggskipmodell EOS R3 i september 2021. Kameraet har utrolige spesifikasjoner som en nyutviklet 24,1 megapiksel stacked CMOS-sensor, serieopptak med opptil 30 bilder per sekund og autofokus som du kan kontrollere med øyet direkte i søkeren. Canon EOS R3 er ikke bare rått når det gjelder fotografering, dette er et hybridkamera av rang. Du kan spille inn video i RAW-format opptil 6K / 60p og også sakte film med 120p i 4K-oppløsning.

Oppfølgeren til Sony FE 70-200mm f/2,8 GM OSS

Sony FE 70-200mm f/2,8 GM OSS II ble lansert i oktober 2021, og er en lettere og raskere versjon av den populære FE 70-200mm f/2,8 GM OSS. Det er et utrolig skarpt objektiv tilpasset Sonys speilløse fullformatkameraer. Takket være den lave vekten og kompakte designen får du den perfekte balansen med det speilløse systemet ditt. Objektivet er spesielt godt egnet for å filme video og fotografere portretter, bryllup, natur og sport, og bildestabiliseringen gir deg skarpe bilder og videoer selv håndholdt.

En perfekt standardzoom for APS-C fra Sigma

I oktober 2021 ble Sigma 18-50mm f/2,8 DC DN Contemporary lansert, som er det siste tilskuddet til Sigmas lineup for APS-C-systemkameraer. Dette er en lyssterk og eksepsjonelt kompakt standardzoom tilpasset speilløse systemkameraer med Sony E-mount eller L-mount. Autofokusen styres av en steppermotor som er presis, rask og nesten helt stille. Objektivet er ideell for et bredt spekter av applikasjoner i både fotografering og video – inkludert landskap, portretter, gatefotografering, arkitektur og arrangementer.

Sony A7 IV – skarpere, raskere og bedre

Sony A7 IV ble lansert i oktober 2021 og er den etterlengtede oppfølgeren til Sony A7 III. Kameraet leveres med en helt ny Exmor R-sensor på 33 megapiksler, en prosessor som er åtte ganger raskere enn den som sitter i A7 III, mye raskere og mer nøyaktig autofokus og flere andre oppdateringer. Du kan også spille inn video opptil 4K/60p i super35-format og slow motion-video i full HD/120p. Sony A7 IV er et perfekt hybridkamera som fungerer veldig bra for både stillbilder og video.

Nikons første speilløse flaggskip – Z9

Nikon Z9 ble lansert i oktober 2021 og er den mest avanserte modellen nikon noensinne har gitt ut. Med den aller nyeste teknologien og kompaktheten til et speilløst system har Nikon Z9 tatt markedet med storm. Det ble kåret til beste stillbildekamera i 2021 av DPReview. Kameraet produserer fantastiske stillbilder med sin stablede CMOS-sensor på 45,7 megapiksler, og har en autofokus som blant annet kan identifisere og spore mennesker, dyr, fugler og kjøretøy.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.