07.12.2020

Kompakte LED-lys fra SP TECH

Vi har den store gleden av å presentere våre første SP TECH-produkter som nå har kommet på lager. De to LED-lysene er kompakte paneler med høy diodetetthet som gir et veldig jevnt lys og begge lysene innebygd batteri for å unngå å bruke løse batterier. Dette er to lys du kan ta med hvor som helst og de har mange bruksområder – alt fra streaming, videomøter, vlogging til tradisjonelle foto- og videolys for kameraer eller mobiltelefoner.


L2S 1200x40.jpg

Bærbar LED med variabel fargetemperatur på lyset

SP TECH Mobile LED Light L2 gir deg muligheten til å legge til ditt eget lys når du vlogger, streamer, filmer eller fotograferer. Du kan raskt justere belysningen fra å utstråle et varmt lys til et klart dagslys, alt for å justere lyset fra lampen til omgivelsene.

LED-lyset er kompakt, litt mindre enn en iPhone, og kan derfor enkelt monteres på et kamera, på en monteringsarm, på et bordstativ ved datamaskinen eller hvorfor ikke bare holde den i hånden. Mobile LED Light L2 gir deg et lys som du enkelt kan skjule for seerne dine, og det gir en ekstra kvalitetsfølelse i innholdet ditt med mer optimalisert lys.

Sett farge på lyset ditt med RGB Mobile Light L3

Bruk SP TECH RGB Mobile Light L3 til å lage lyset du trenger uansett farge eller varme. L3 gir deg ikke bare et vakkert dagslys, men du kan velge mellom alle farger på RGB-skalaen. Dette betyr at du kan bruke lyset som kamera-, portrett-, produkt-, webkamera, streaming-, effekt- eller bakgrunnsbelysning – mulighetene er uendelige!

RGB Mobile Light L3 er ikke bare en LED-belysning, men fungerer også som en powerbank. Dette betyr at du alltid har en ekstra strømforsyning med deg for å kunne lade enhetene dine. LED-belysningen har også forhåndsprogrammerte effektmoduser som simulerer lyseffekter som blinkende lys, pulserende fargeskala, utrykningskjøretøy og mer. Oppdag din kreative side med RGB Mobile Light L3!

SP TECH Mobile LED Mobile Light L2 sammen med Benro BK15 bordstativ er en utmerket kombinasjon for å gi litt ekstra lys i videomøtene dine.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.