Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

15.03.2019

Nyhet! Loupedeck får støtte for Final Cut Pro X

Loupedeck+ får støtte for Final Cut Pro X. Loupedeck+ har lenge hatt støtte for de fleste populære redigeringsprogramvarer for både foto og video. Loupedeck+ har støtte for Adobe Photoshop CC (2019). Adobe Lightroom CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe After effects CC, Aurora HDR og Skylum.


Fordeler

  • Raskere og mer intuitiv videoredigering og fargekorrigering; Alle grunnleggende verktøy for fargekoding er enkelt merket på konsollen.
  • Total fleksibilitet for å skape egne konfigurasjoner for å passe arbeidsflyten
  • Eksporter/importer en editors personlige Loupedeck-konfigurasjonsinnstillinger og overfør de enkelt til en annen datamaskin
  • Bruk Color Wheel-arbeidsoverflatens kompatibilitet for fargekode
  • Bruk fleksibel tidslinje-navigering, innholdstrimming og klippinnstilling
  • Har mulighet for å tilpasse konsollknapper til ønskede Final Cut Pro-snarveier eller bruk forhåndsinnstilte funksjoner
  • Dra nytta av 400 + ytterligare funktioner tillgängliga

Les mer om Loupedeck+ her!

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.