02.09.2020

Panasonic lanserer nye Lumix S5

Panasonic lanserer et nytt fullformatskamera i sin S-serie – Lumix S5. Som sine forgjengere Lumix S1 og S1R kombinerer den kraftige bilde- og videofunksjoner, men i en mer kompakt kamerakropp. Til tross for sin kompakte design har bilde- og filmkvaliteten ikke blitt påvirket, og med sine 24,2 megapiksler vil du oppnå fremragende resultater.


Det er mange funksjoner som Panasonic har forbedret i denne modellen, og kameraets kontrastbaserte autofokus holder et høyt nivå. Det er raskt og har høy presisjon, og med sin læringsteknologi vil det enkelt fange ansikter, kropper og øyne hos både mennesker og dyr. Den innebygde bildestabiliseringen i kamerahuset vil lette arbeidet ditt i både situasjoner med mye rystelser eller ved lange eksponeringer. Det er også mulig å bruke et objektiv med bildestabilisering for å oppnå et enda bedre resultat.

Lumix S5_2.jpg

Med funksjoner som V-Log og V-Gamut forhåndsinstallert, fins det mulighet for deg å produsere et virkelig godt resultat i etterbehandlingen av materialet ditt. Lumix S5 kan oppnå 14+ trinn av dynamisk omfang og har et bredt fargespekter som kan gi deg et sluttresultat som kan måle seg med mange dyre produksjonskameraer. Dette kameraet er perfekt dersom du ønsker å lage innhold med en profesjonell følelse.

Lumix S5 har dual native ISO-teknologi som vil øke fleksibiliteten din ved arbeid under vanskelige lysforhold. Støyen som ofte oppstår når du tar bilder i mørke miljøer vil bli betydelig redusert, og i det hele tatt vil du oppnå et bedre resultat.

Kort sagt, dette er et kamera som er perfekt for deg som krever virkelig god ytelse, enten du vil ta stillbilder eller hvis du ønsker å filme i skarp 4k 60p. Med sine mange funksjoner vil du helt sikkert finne en måte å jobbe med Lumix S5 som passer din stil og dine forventninger.

Benytt muligheten til å få en demonstrasjon av nye Lumix S5!

Panasonic har lansert sitt nye speilløse kamera Lumix S5, og du er hjertelig velkommen til en demodag hos oss! Du får muligheten til å gå gjennom kameraet, se alle de nye funksjonene og få tips og råd – helt kostnadsfritt.

Les mer her!

Demodag i Oslo 23/9

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.