06.12.2021

Native Instruments - nytt varemerke hos SP

Native Instruments er en utvikler, produsent og leverandør av både programvare og maskinvare for musikkproduksjon, lyddesign, DJ-er og sceneopptreden. Selskapet ble grunnlagt i 1996 i Berlin, Tyskland da de utviklet Generator, en synthprogramvare som la grunnlaget for programvarepakken deres som fortsatt eksisterer i dag. I dag er Native Instruments tilgjengelig over hele verden, og nå kan du kjøpe produktene deres her hos SP. Les mer og se hvilke produkter som passer for deg og ditt oppsett her.


NI_Logo_full.jpg

MIDI-keyboard

Blant maskinvaren fra Native Instruments er MIDI-keyboard et fysisk supplement til deres egen eller tredjepartsprogramvare som Garageband, Logic og Cubase. De har utviklet en rekke modeller som de kaller Komplete Kontrol i forskjellige serier; fra den minste M32 til A-serien opp til Komplete Kontrol S88 i full størrelse med 88 tangenter, som er like mange som et vanlig piano. Alle MIDI-keybordene kobles til datamaskinen din via MIDI eller USB og brukes sammen med den medfølgende programvaren.

Eksterne lydkort

Native Instruments tilbyr tre forskjellige lydgrensesnitt med et bredt spekter av innspillingsalternativer. Komplete Audio 1 og Komplete Audio 2 gir deg to kanaler, men med forskjellige tilkoblingsmuligheter for å spille inn vokal, gitar og andre linjesignaler du måtte trenge på sangen din. Disse produktene leveres med programvarepakker slik at du kan komme raskt i gang.

Øverst i serien er Komplete Audio 6, et 6-kanals premium lydkort som har alle mulighetene til Audio 1 og 2, pluss en rekke ekstrafunksjoner. Komplete Audio 6 inkluderer doble hodetelefonutganger, individuelle nivåkontroller, 4 innganger og 2 utganger, samt utvidet tilkobling for å sende MIDI og CV.

Komplete programvare

Native Instruments er pionerer innen programvarebasert synthesizer. Tilbake i 1996 ga de ut sitt første produkt Generator som var en programvarebasert modulær synth, som samlet forskjellige musikkeffekter og instrumentlyder til en brøkdel av prisen sammenlignet med det som var på markedet på den tiden.

De har siden gjort seg kjent for Komplete-programvarepakken, som samler forskjellige programvaresynthesizer- og musikkeffekter til en brøkdel av prisen på konseptet - mye lyd for pengene. Komplete-serien av synthesizerprogramvare har sjenerøse lydbiblioteker og kan brukes frittstående eller som et plugin for programvare som bla. Garasjeband, Logic Pro og Cubase.

Se hele vårt sortiment fra Native Instruments


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen