06.12.2021

Native Instruments - nytt varemerke hos SP

Native Instruments er en utvikler, produsent og leverandør av både programvare og maskinvare for musikkproduksjon, lyddesign, DJ-er og sceneopptreden. Selskapet ble grunnlagt i 1996 i Berlin, Tyskland da de utviklet Generator, en synthprogramvare som la grunnlaget for programvarepakken deres som fortsatt eksisterer i dag. I dag er Native Instruments tilgjengelig over hele verden, og nå kan du kjøpe produktene deres her hos SP. Les mer og se hvilke produkter som passer for deg og ditt oppsett her.


NI_Logo_full.jpg

MIDI-keyboard

Blant maskinvaren fra Native Instruments er MIDI-keyboard et fysisk supplement til deres egen eller tredjepartsprogramvare som Garageband, Logic og Cubase. De har utviklet en rekke modeller som de kaller Komplete Kontrol i forskjellige serier; fra den minste M32 til A-serien opp til Komplete Kontrol S88 i full størrelse med 88 tangenter, som er like mange som et vanlig piano. Alle MIDI-keybordene kobles til datamaskinen din via MIDI eller USB og brukes sammen med den medfølgende programvaren.

Eksterne lydkort

Native Instruments tilbyr tre forskjellige lydgrensesnitt med et bredt spekter av innspillingsalternativer. Komplete Audio 1 og Komplete Audio 2 gir deg to kanaler, men med forskjellige tilkoblingsmuligheter for å spille inn vokal, gitar og andre linjesignaler du måtte trenge på sangen din. Disse produktene leveres med programvarepakker slik at du kan komme raskt i gang.

Øverst i serien er Komplete Audio 6, et 6-kanals premium lydkort som har alle mulighetene til Audio 1 og 2, pluss en rekke ekstrafunksjoner. Komplete Audio 6 inkluderer doble hodetelefonutganger, individuelle nivåkontroller, 4 innganger og 2 utganger, samt utvidet tilkobling for å sende MIDI og CV.

DJ-kontroller

Å være DJ har tidligere betydd at du måtte dra to platespillere med deg, en DJ-mikser og en haug med plater for å kunne spille og blande forskjellige sanger. I dag er det mye enklere og Traktor Kontrol S2 MK3 gjør det mer bærbart og morsommere enn noen gang. Her har du de to platespillerne og mikserne i en kompakt enhet og platesamlingen du har på datamaskinen. Denne DJ-kontrolleren drives enten av en strømadapter eller direkte med USB, noe som gjør det enkelt å ta og koble til hvor som helst.

Tractor Kontrol S2 MK3 kommer også med en fullversjon av Native Instruments' Tractor Pro 3-programvare som fungerer sømløst med DJ-kontrolleren og gjør det enkelt å komme i gang med DJ-en og lage fantastiske mikser.

traktor_kontrol_s2_mk3_DJ.jpg

Komplete programvare

Native Instruments er pionerer innen programvarebasert synthesizer. Tilbake i 1996 ga de ut sitt første produkt Generator som var en programvarebasert modulær synth, som samlet forskjellige musikkeffekter og instrumentlyder til en brøkdel av prisen sammenlignet med det som var på markedet på den tiden.

De har siden gjort seg kjent for Komplete-programvarepakken, som samler forskjellige programvaresynthesizer- og musikkeffekter til en brøkdel av prisen på konseptet - mye lyd for pengene. Komplete-serien av synthesizerprogramvare har sjenerøse lydbiblioteker og kan brukes frittstående eller som et plugin for programvare som bla. Garasjeband, Logic Pro og Cubase.

Se hele vårt sortiment fra Native Instruments


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.