16.09.2020

Nikon lanserer to nye Z objektiver

I dag har Nikon lansert to nye objektiver, ultravidvinkelzoomen Nikkor Z 14-24mm f/2.8 S og normalobjektivet Nikkor Z 50mm f/1.2 S. Disse objektivene har mange likheter, men passer til forskjellige formål. Begge har rask, stillegående og presis autofokus, en programmerbar funksjonsknapp og OLED-skjermer som viser viktig informasjon direkte på objektivet. I tillegg er begge objektivene beskyttet mot støv og fuktighet ved hjelp av forseglede deler i objektivhusene.


Nikkor Z 14-24mm f/2,8 S er en utrolig kompakt ultravidvinkelzoom med fast blender som lar deg skyte alt fra fascinerende arkitektur til vakre nattlandskap. Autofokusen i objektivet er raskt og stille og er parfokal, det bytter ikke fokus når du bruker zoomen. Det er fire ED-linser og tre asfæriske linser som reduserer risikoen for sfærisk og kromatisk avvik i bildene dine.

Nikkor Z 50mm f/1,2 S er et veldig lyssterkt normalobjektiv som passer alt fra gatefotografering til portrettfotografering. Du vil kunne ha god kontroll over dybdeskarpheten, og den raske og nøyaktige autofokusen vil gi deg skarpe og fine bilder. Bakgrunnsuskarpheten som oppstår takket være de ni avrundede blenderlamellene vil være myk og fin og gi bildene dine et kraftig inntrykk.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.