16.09.2020

Nikon lanserer to nye Z objektiver

I dag har Nikon lansert to nye objektiver, ultravidvinkelzoomen Nikkor Z 14-24mm f/2.8 S og normalobjektivet Nikkor Z 50mm f/1.2 S. Disse objektivene har mange likheter, men passer til forskjellige formål. Begge har rask, stillegående og presis autofokus, en programmerbar funksjonsknapp og OLED-skjermer som viser viktig informasjon direkte på objektivet. I tillegg er begge objektivene beskyttet mot støv og fuktighet ved hjelp av forseglede deler i objektivhusene.


Nikkor Z 14-24mm f/2,8 S er en utrolig kompakt ultravidvinkelzoom med fast blender som lar deg skyte alt fra fascinerende arkitektur til vakre nattlandskap. Autofokusen i objektivet er raskt og stille og er parfokal, det bytter ikke fokus når du bruker zoomen. Det er fire ED-linser og tre asfæriske linser som reduserer risikoen for sfærisk og kromatisk avvik i bildene dine.

Nikkor Z 50mm f/1,2 S er et veldig lyssterkt normalobjektiv som passer alt fra gatefotografering til portrettfotografering. Du vil kunne ha god kontroll over dybdeskarpheten, og den raske og nøyaktige autofokusen vil gi deg skarpe og fine bilder. Bakgrunnsuskarpheten som oppstår takket være de ni avrundede blenderlamellene vil være myk og fin og gi bildene dine et kraftig inntrykk.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.