Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

12.02.2020

Nikon slipper D6 og to objektiver

Nikon slipper i dag sitt nye flaggskip, Nikon D6, som er en videreutvikling av Nikon D5. Det nye kameraet har raskere seriebildetagning og ekstremt raskt autofokus. Det er ikke slutt på nyhetene her, for Nikon forsterker også sitt speilløse kamerasystem med to nye objektiver, et superzoom-objektiv og en lyssterk fast vidvinkel.


Nikon D6 – rask seriebildetagning og ekstremt rask autofokus

Nikon D6 er konstruert for å tåle svært tøffe miljøer, uansett om du fotograferer i jungelen eller under OL. Kameraet har en oppløsning på 20.8 megapiksler for at du ikke skal få for store bildefiler. Gå ikke glipp av et eneste bilde takket være den raske seriebildetagningen på 14 bilder per sekund. Kombinasjonen av den raske seriebildetagningen, og den ekstremt raske autofokusen, gir deg et kamera som presterer i alle situasjoner.

Nikon NIKKOR Z 24-200 mm f/1.8 - Lyssterkt og værbeskyttet vidvinkelobjektiv

En fast, lyssterk og værsbekyttet optikk tilpasset for Nikon Z. Med en fast brennvidde på 20mm kan du fotografere landskap med vide utsikter, og takket være ED-glass og asfæriske linseelementer får du en høy skarphet gjennom hele bildet. Objektivet har en blender f/1.8, noe som gjør at det presterer godt også i svakere lysforhold.

Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR - Ultrakompakt telezoomobjektiv til Nikon Z

Vidvinkeltelezoom-objektiv, Nikon NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR, fra Nikon som med sitt kompakte design definitivt blir din bestevenn på reisen. Takket være den integrerte vibrasjonsreduseringen kan du holde opp til 4,5 ganger høyere lukkertid, og virkelig fange detaljene i de aller mørkeste øyeblikkene. Objektivet har også et ARNEO-belegg som beskytter mot ghost-effekter og linseoverstråling, samt er fluorbelegg som støter vekk støv, smuss og fukt.

Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videos. Lykke til!

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.