19.02.2019

Nikon slipper nytt objektiv til Nikon Z

Nikon slipper et nytt objektiv til sin speilløse objektivserie Nikon S (Z). Nikon NIKKOR Z 24-70mm f/2,8 S har en konstant maksimal blender på f/2.8 over hele zoomområdet og derav beholder den eksponeringsinnstillingene uansett hvordan du zoomer. Objektivet har blant annet ARNEO Coat og Nano Crystal Coating som effektivt reduserer ghosting og flares for skarpere og tydligere bilder.


Fordeler

  • Korteste fokusavstand på bare 0,38 m
  • Multifokuseringssystem og trinnmotor (STM) gir rask, stille og nøyaktig AF for både stillbilder og filming
  • Designet med hensyn til støv- og fukt
  • Fluorbelegg som effektivt frastøter støv, vanndråper, fett og møkk
  • Elektromagnetisk membranmekanisme muliggjør ekstremt nøyaktig blenderstyring

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.