28.10.2021

Nothing Ear (1) er true wireless-hodetelefonene som utfordrer markedet

Ear (1) er det første produktet fra Nothing-merket og utfordrer alle andre True wireless-hodetelefoner. Med design, lydkvalitet og fremfor alt en pris som skiller seg ut i mengden, har Ear (1) blitt noen av de mest omtalte hodetelefonene i år. Nå kan du kjøpe dem hos oss i SP.


Noting-Ear1_true-wireless-top.jpg

Nothing

Bak det nyopprettede selskapet Nothing er OnePlus-grunnlegger Carl Pei, som klarte å hype opp Nothing selv før de hadde lansert sitt første produkt. Selve navnet Nothing kommer fra deres ønske om å skape teknologi som både forenkler hverdagen vår og som ikke er i veien. De ønsker altså å fokusere på en løsning som produktet tilbyr oss, foran selve produktet.

Vi kan forvente flere forskjellige teknologiprodukter fra Nothing, men de har startet i hodetelefonmarkedet, og først ut er deres true wireless-hodetelefoner Ear (1), der de har inngått et samarbeid med lydteknikere hos Teenage Engineering for å produsere lydgjengivelse av høy kvalitet.

Fordeler

  • Bluetooth 5.2
  • Ekte og presis lyd finjustert av Teenage Engineering™
  • Ladeetui med trådløs lading
  • Batterilevetid opptil 34 timer med ladeetui
  • Aktiv støyreduksjon stenger ute omgivelsene
  • Ultralav vekt på bare 4,7 gram
  • Motstandsdyktig mot sprut og svette med IPX4-sertifisering
  • Fungerer med både iOS og Android

Unik design med gjennomsiktig eksteriør

Å lage en true wireless-hodetelefon som skiller seg fra alle andre, kan høres ut som en umulig oppgave, men Nothing har skapt Ear (1) med et gjennomsiktig hus som viser elektronikken inni. Med en vekt på bare 4,7 gram gir hver hodetelefon overlegen komfort med trykkavlastende ventiler, ergonomisk design og ørepropper med flytende silikon i tre forskjellige størrelser for fleksibel passform.

Både hodetelefonene selv og ladeetuiet har fått delvis gjennomsiktige skall, som begge avslører teknologien inni, men også viser om hodetelefonene er i etuiet eller ikke, uten at du trenger å åpne den. Etuiet har også en liten grop som gjør det enkelt å gripe - pluss at den kan brukes som en "fidget spinner".

Kompatibel med både iPhone og Android

Du kan bruke Ear (1) enten du har en iPhone, Samsung eller en annen Android-mobil. Hodetelefonene kobles til alle mobiltelefoner med Bluetooth 5.2 for å strømme musikken din trådløst. Øreproppene parer seg umiddelbart med kompatible Android-enheter, du trenger bare å åpne ladeetuiet og trykke på paring og Ear (1) vil gjøre resten.

Du kontrollerer musikken via praktiske berøringskontroller på hodetelefonene, slik at du kan spille av / pause, endre sangen og endre volumet med fingertuppene alene.

For innstillinger som EQ, Finn hodetelefonene mine og mer, kan du laste ned den gratis Ear (1) mobilappen som er tilgjengelig for både iOS og Android. Sett musikk eller video på pause automatisk ved å ta av deg en hodetelefon – når du vil komme tilbake, er det bare å ta på deg hodetelefonen igjen.

Steng ute omgivelsene og nyt lang batterilevetid

Når du vil ha fred og ro, slår du på den aktive støyreduksjonen for å stenge ute uønsket bakgrunnsstøy. Den aktive støyreduksjonen kan også deaktiveres ved anledninger når du vil slippe omverdenen inn igjen.

Hodetelefonene selv har fem timers spilletid, og takket være ladeetuiet kan du nyte opptil hele 34 timer før du trenger å tenke på lading. Øre (1) lades automatisk opp når du setter dem i etuiet, og selve etuiet lades trådløst med kompatibel Qi-lader eller med kabel via USB-C.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.