30.03.2021

Ny firmwareoppdatering for Canon

Canon har gitt ut nye firmwareoppdateringer til sine populære modeller EOS R5, EOS R6 og EOS 1D X III. Oppdateringene gir deg nye, viktige funksjoner og øker brukervennligheten til ditt kamera.


news_banner_canonfirmware.jpg

Økt bildekvalitet og brukervennlighet

  • Canon EOS R5 kan nå ta opp video i full HD 120p.
  • Du kan nå lagre dine personlige innstillinger for EOS R5 på et minnekort, som enkelt kan kopieres over til andre kameraer eller ditt eget etter en tilbakestilling.
  • På EOS R5 kan du nå slå av LCD-skjermen mens du tar bilder og bruker den bare til avspilling.
  • For EOS R5 og R6 kan du nå, sammen med RF-optikk, alltid ta over autofokusen med manuell fokus når du bruker Servo AF-innstillingen. For at funksjonen skal kunne benyttes kan det kreves at RF-objektivene også oppdateres.

Strømlinjet og profesjonell arbeidsflyt

  • For EOS R5 kan du nå beskytte og enkelt dele bildene dine med den nye Protect Image Transfer-funksjonen. Denne funksjonen hindrer deg i å slette bilder ved et uhell eller overføre dem via FTP.
  • Med EOS 1D X III og EOS R5 kan du nå se FTP-overføringsstatus på skjermen, som viser hvor lang tid det vil ta å overføre filene dine.

Forbedret videofunksjonalitet

  • For EOS R5 og EOS 1D X III er det nå mulig å ta opp RAW-filmer i lavere bitrate, noe som både reduserer størrelsen på filene og gjør overføringstiden for filene raskere.
  • EOS R5 har fått Canon Log 3 – det er den samme gammakurven som brukes på Canons Cinema EOS-kameraer, og gir deg større dynamisk rekkevidde, smidigere etterproduksjonsarbeid og enklere filhåndtering.
  • For EOS R5, EOS R6 og EOS 1D X III har det også kommet et lavere bitrate IPB-videoformat, som lar deg lage små videofiler som enkelt kan deles.

På Canons hjemmeside finner du fullstendig informasjon og linker til nedlastning av oppdateringene:

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen