30.03.2021

Ny firmwareoppdatering for Canon

Canon har gitt ut nye firmwareoppdateringer til sine populære modeller EOS R5, EOS R6 og EOS 1D X III. Oppdateringene gir deg nye, viktige funksjoner og øker brukervennligheten til ditt kamera.


news_banner_canonfirmware.jpg

Økt bildekvalitet og brukervennlighet

  • Canon EOS R5 kan nå ta opp video i full HD 120p.
  • Du kan nå lagre dine personlige innstillinger for EOS R5 på et minnekort, som enkelt kan kopieres over til andre kameraer eller ditt eget etter en tilbakestilling.
  • På EOS R5 kan du nå slå av LCD-skjermen mens du tar bilder og bruker den bare til avspilling.
  • For EOS R5 og R6 kan du nå, sammen med RF-optikk, alltid ta over autofokusen med manuell fokus når du bruker Servo AF-innstillingen. For at funksjonen skal kunne benyttes kan det kreves at RF-objektivene også oppdateres.

Strømlinjet og profesjonell arbeidsflyt

  • For EOS R5 kan du nå beskytte og enkelt dele bildene dine med den nye Protect Image Transfer-funksjonen. Denne funksjonen hindrer deg i å slette bilder ved et uhell eller overføre dem via FTP.
  • Med EOS 1D X III og EOS R5 kan du nå se FTP-overføringsstatus på skjermen, som viser hvor lang tid det vil ta å overføre filene dine.

Forbedret videofunksjonalitet

  • For EOS R5 og EOS 1D X III er det nå mulig å ta opp RAW-filmer i lavere bitrate, noe som både reduserer størrelsen på filene og gjør overføringstiden for filene raskere.
  • EOS R5 har fått Canon Log 3 – det er den samme gammakurven som brukes på Canons Cinema EOS-kameraer, og gir deg større dynamisk rekkevidde, smidigere etterproduksjonsarbeid og enklere filhåndtering.
  • For EOS R5, EOS R6 og EOS 1D X III har det også kommet et lavere bitrate IPB-videoformat, som lar deg lage små videofiler som enkelt kan deles.

På Canons hjemmeside finner du fullstendig informasjon og linker til nedlastning av oppdateringene:

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.