24.02.2021

Ny lett normalzoom fra Sigma!

Sigma introduserer en ny normalzoom i sin Contemporary-serie – Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary. Det er et lyssterkt objektiv med slank design som er svært lik i ytelse som Sigmas populære 24-70mm f/2.8 DG DN Art. Forhåndsbestill objektivet hos oss for å være en av de første som får oppleve det! Leveransestart 12. mars.


news_banner_.jpg

Basert på Sigmas Art-serie

Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary gir deg den perfekte blandingen mellom optisk kvalitet og fleksibilitet. Objektivets design er basert på Sigmas prisbelønte 24-70mm f/2.8 DG DN Art, og blant de 16 glasselementene delt inn i tolv grupper finner du tre asfæriske glass, to FDL-glass og to SLD-glass. Designet reduserer kromatisk og sfærisk avvik, noe som resulterer i høyere bildekvalitet og skarphet. Nano Porous Coating reduserer strølys. og det er også et belegg på frontlinsen som er vann- og oljeavvisende.

Viktige spesifikasjoner

  • Lyssterkt objektiv med konstant blenderåpning på f/2.8
  • Høy skarphet fra midten av bildet helt til kantene
  • Produsert med lett materiale – veier bare 470 gram
  • God bildekvalitet med asfærisk glass, FLD-glass og SLD-glass
  • Ni blenderlameller gir fin bakgrunnsuskarphet
  • Nærgrense på 38 centimeter
  • Nano Porous Coating reduserer strølys
  • Tilgjengelig for både L-mount og Sony E-mount

Rask, stillegående og presis autofokus

Den kompakte og lette designen til Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary gjør objektivet enkelt å ta med på alle fotoeventyrene dine. En medvirkende faktor til den lette designen er at autofokus er bygget med bare ett fokuselement. Sammen med en stille og nøyaktig STM-motor får du autofokus med høy ytelse som også fungerer bra når du filmer.

Konstruksjon av høy kvalitet

Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary er produsert med fokus på vekt og størrelse, for å gjøre den så bærbar som mulig. Til tross for dette har byggekvaliteten ikke blitt kompromittert – objektivet er av samme høye standard som du finner i alle Sigmaprodukter. Dette er det perfekte objektivet for deg som ønsker en normalzoom av høy kvalitet til ditt speilløse system.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.