Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

13.01.2020

Ny SSD lagringsenhet fra Samsung!

Samsung lanserer T7 touch som er deres nye kompakte lagringsenhet med SSD. Det som utmerker den fra Samsung T5 er at den har fingeravtrykksleser for ekstra sikkerhet til dine lagrede filer samt raskere overføringshastighet.


Samsung har nå lansert en ny versjon av den umåtelig populære lagringsenheten Samsung T5. Den nye modellen har fått navnet T7 touch, og som navner avslører er den store forskjellen mot Samsung T5 at T7 kommer med fingertrykksavleser. Dette er en lagringsenhet i lommeformat, klokkeren for deg som vil lagre bilder, filmer eller arbeidsfiler. Den overfører store filer med en hastighet opp til 1000MB/s, noe som gjør den nesten dobbelt så rask som T5. Fingeravtrykkleseren gir deg økt sikkerhet av dine lagrede filer, og stilles inn ved hjelp av den medfølgende programvaren. Samsung T7 touch er kompatibel med både PC, Android, Mac og iOS, og den kan derfor brukes sammen med alle dine enheter. Den kommer i tre ulike kapasiteter (500GB, 1 og 2TB) og to ulike farger (svart og sølv).

Samsung-touch-t7.jpg

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.