19.10.2021

Nye Apple Macbook Pro er her – slipp løs kraften

Under Apples arrangement 18. oktober ble flere nyheter avduket, og den store nyheten var de nye 14-tommers og 16-tommers MacBook Pro. Som en stor del av MacBook Pro ble M1 Pro og M1 Max-brikkene også lansert – designet for profesjonelle brukere. I tillegg ble den tredje generasjonen AirPods avduket, med helt ny design og romlig lyd. Både MacBook Pro og AirPods starter levering 26. oktober.


MacBook Pro – superkrefter for profesjonelle

MacBook Pro er en etterlengtet nyhet fra Apple der funksjoner som Liquid Retina XDR-skjerm, flere tilkoblingsmuligheter, nytt tastatur og lang batterilevetid skiller seg ut fra den tidligere modellen. Datamaskinen leveres i to modeller, en 14-tommer og en 16-tommer, der begge modellene kan konfigureres med enten M1 Pro eller M1 Max – Apples nye brikke designet for maksimal ytelse.

16-tommers MacBook Pro har en 16,2-tommers skjerm på diagonalen, og skjermen på 14-tommer MacBook Pro er på 14,2."

M1 Pro og M1 Max – revolusjonerende ytelse

Dette er oppgraderte versjoner av Apples første chip M1 og tar brukeropplevelsen til et nytt nivå. De er utviklet for profesjonelle og gir deg full kraft i den bærbare datamaskinen selv på de mest krevende prosjektene. Begge brikkene har flere CPU-kjerner, flere-grafikkprosessorkjerner og større minne enn¬¬ M1. Takket være dette og en kraftig Neural Engine for effektiv maskinlæring og¬ oppgraderte mediemotorer med ProRes-støtte, kan du som profesjonell bruker nå gjøre ting du aldri før har vært i stand til å gjøre innen produksjon av grafisk innhold.


AirPods (3. generasjon)

Splitter nye Airpods leveres med romlig lyd, adaptiv EQ og lengre batterilevetid. Apple har skapt en tredimensjonal lydopplevelse for musikk, TV-serier, filmer og mer takket være den romlige lyden med dynamisk hodesporing som gjør at lyden plasseres rundt deg. Den adaptive EQ-en kalibrerer automatisk musikken i henhold til ørene, slik at du får en tilpasset lyd i sanntid for å høre alle detaljer.

Ladeetuiet lades praktisk og trådløst via MagSafe-lader, og fulladet gir det deg opptil 30 timer lytting sammenlagt. AirPods selv gir opptil seks timers spilletid. Både AirPods og MagSafe-ladeetuiet tåler svette og vann i henhold til IPX4, slik at de kan håndtere alt fra regn til tunge treningsøkter.

Se hele vårt utvalg fra Apple


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen