27.04.2020

Nye skrivere fra Epson!

Storselgerne Epson SC-P600 og SC-P800 har lenge vært populære skrivere for fotografer og kreatører verden over. Nå lanserer Epson to nye versjoner - SC-P700 og SC-P900. Er du ute etter en fotoskriver som er lett å bruke, med høy ytelse og fotoutskrifter som fokuserer på detaljer - da er dette skriverene for deg!


To skrivere - to størrelser

De to nye skriverene fra Epson, SC-P700 og SC-P900, er erstattere til de tidligere modellene SC-P600 og SC-P800. En stor forskjell fra de eldre modellene er at P700 og P900 er betydelig mindre i fysisk størrelse. De er blandt de mest kompakte fotoskriverene i sin kategori og har en tiltalende design som passer inn på de fleste kontor eller arbeidsstasjoner. La ikke den kompakte størrelsen eller det elegante ytre lure deg - skriverene er fullstappet med profesjonelle egenskaper som ikke skuffer noen.

Begge skriverene har mange lignende funksjoner med noen detaljer som skiller de. P700 har utskriftstørrelse på opp til A3+ på ark og 13 tommer på rull (integrert rullenhet), og med P900 kan du skrive ut opp til A2+ på ark og 17 tommer på rull (rullenhet som ekstrautstyr). Både P700 og P900 benytter seg av overcoating og ti Ultrachrome Pro10-blekk for detaljrik og dyp svartfarge.

 

Nye egenskaper

  • Tre papirmatinger som kan håndtere flere typer media
  • D-Max-verdi på 2,91
  • LCD-berøringsskjerm på 4,3” som kan brukes med handskar
  • Økt blå fargeskala for realistiske bilder
  • Svarte blekkpatriner (PK/MK) som alltid er tilgjengelige uten bytte
  • Oppdatert utskriftslayout for enkel bruk og funksjonalitet
  • Spindelfri integrert rullenhet (kun på P700, ekstra tilbehør på P900)
  • Nytt system for arkmating ved fine art-media
  • Tettet for beskyttelse mot støv og smuss

Epson SC-P700 og SC-P900 kommer til å bli tilgjengelige fra midten av Mai.

 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.