Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

19.03.2019

Nyhet! Apple slipper nye produkter

I dag annonserte Apple at de slipper en ny 10,5" iPad Air med kraftig prestasjon, en oppdatert iPad Mini samt nye iMac.


iPad Air

Det har vært tidligere versjoner av denne, men Apple har navngitt den tredje generasjonen iPad Air. Den nye iPad Air er tynnere, lettere og raskere! Dette er en iPad perfekt for deg som vil jobbe med minimal pakning, ute på reise eller oppdrag, eller helt enkelt vil krype ned i sofaen for å jobbe, redigere bilder eller se på film. En god nyhet er at også iPad Air har fått støtte for Apple pencil (ikke inkludert).

iPad Air har en 10,5" retinaskjerm med TrueTone, høy lysstyrke og antirefleksbehandling. Når det kommer til prestasjonen har iPad Air en A12 Bionic-chip med neural Engine for at du skal kunne bruke flere apper samtidig, og fremdeles ha prestasjon igjen.

Bestill din iPad Air i dag!

iPad Mini

Det er ikke bare iPad Air som har fått en solid oppdatering, men også iPad mini. Denne har også fått A12 Bionic-chippen med Neural Engine. iPad mini har en 7,9" Retina-skjerm med TrueTone. Akkurat som iPad Air har iPad mini fått støtte for Apple pencil (ikke inkludert), noe som gjør at du kan tegne og redigere direkte på skjermen. iPad mini veier kun 300 gram og er 6,1 mm slank, noe som gjør den ideell for reiser eller ute på droneoppdrag. Alt for at det skal være lett og smidig.

iMax 27" 5K-retina

Apple iMac er fullpakket med åttende generasjons prosessor, et kraftig grafikkort og Fusion Drive-lagring. All din digitale skapelse kommer til live takket være den høye prestasjonen, og den lyssterke 5K-retinaskjermen. Dette gir deg prestasjon og kreative muligheter for foto og film, uten at du må vente. Alt dette i en pen, sitlren enhet som kompletterer skrivebordet ditt.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.