21.07.2022

Nyhet! Blackmagic Design lanserer ATEM SDI

Blackmagic Design introduserer ultraportabel liveproduksjon med avanserte streamingfunksjoner. ATEM SDI er en familie av videomiksere designet for produksjoner som krever ekstrem portabilitet. De ligner veldig på ATEM Mini, men videotilkoblingene er 3G-SDI og hver modell har dobbelt så mange videoutganger! Du får 4 SDI-innganger med ATEM SDI- og ATEM SDI Pro ISO-modellene og 8 SDI-innganger på ATEM SDI Extreme ISO-modellen. Alle SDI-innganger har standardomformere og re-synkronisering samtidig som de gir deg tilgang til funksjoner som multiview og bilde-i-bilde-effekter. USB fungerer som et webkamera for å koble video til datamaskiner, mens Pro- og Extreme-modellene også har innebygd streaming. Forhåndsbestill hos oss nå!


Atem-sdi-news4.jpg

Kompakt alt-i-ett-design

ATEM SDI-seriens kompakte alt-i-ett-design inkluderer både et kontrollpanel og flere tilkoblingsmuligheter. Men fordelene slutter ikke der, de er også fullpakket med funksjoner som:

  • Støtte for tilkobling av opptil 8 kameraer eller datamaskiner
  • Livestream via Ethernet på ATEM SDI Pro og Extreme-modeller
  • Ta opp til USB-stasjoner i H.264 på ATEM SDI Pro og Extreme-modeller
  • Standardkonverterer og resynkroniserer automatisk via alle SDI-innganger
  • Inkluderer gratis ATEM-programvarekontroll for Mac og Windows
  • 4 ATEM Advanced Chroma-keys på ATEM SDI Extreme-modellen
  • Opptil 6 uavhengige DVE-er på ATEM SDI Extreme-modellen
  • Tilpassbar 16-veis multiview på ATEM SDI Extreme-modellen

Frontpanelet inneholder brukervennlige knapper for valg av kilder, videoeffekter og overganger, mens du får dedikerte knapper for lydmiksing. Bakpanelet har SDI-tilkoblinger for kameraer, ekstra mikrofoninnganger, USB for webkamera pluss flere SDI "aux"-utganger for programvideo.

Alt bare fungerer

ATEM SDI-serien er videomikserne for deg som vil lage fantastiske produksjoner for live streaming eller flotte videoproduksjoner. Med 4-8 videoinnganger lar ATEM SDI deg koble til flere kameraer for forskjellige visninger under direktesendingen din. Alle videokilder synkroniseres på nytt til switcheren, selv om de fungerer med forskjellige videostandarder.

Hver 3G-SDI videoinngang har sin egen dedikerte standardkonverter. Dette betyr at ATEM SDI-serien automatisk vil konvertere 1080p-, 1080i- og 720p-kilder til switcher-videostandarden. SDI-utgangene er ekte "aux"-utganger slik at du kan tilpasse kildevideoen som rutes til hver SDI-utgang. Alle utganger kan kobles til kameraer da de inkluderer kamerakontroll og overvåkingsinformasjon.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.