19.01.2022

Nyhet! Canon EOS R5 C

Canon lanserer EOS R5 C – et kraftig hybridkamera som kombinerer Cinema-seriens profesjonelle filmfunksjoner med fordelene til R-systemet. Takket være en CMOS-fullformatsensor med høy oppløsning, DIGIC X-prosessor og RF-fatning, er både høykvalitets 8K-filmopptak, stillbildeopptak på 45 megapiksler og bildeserier på opptil 20 bilder per sekund mulig. Alt i ett kamera. EOS R5 C bygger videre på den innovative innvirkningen EOS 5D Mark II hadde på filmindustrien – nå i et kompakt og fleksibelt kamerahus designet for behovene til den nye generasjonen innholdsskapere og videografer. Forhåndsbestill Canon EOS R5 C nå! Forventet leveringsstart i mars.


Fordeler

  • Fullformatsensor med 8K/30p 12-bit RAW-opptak eller 8K/60p med en ekstern strømkilde
  • 45 megapiksler og opptil 20 bilder per sekund
  • Nøyaktig øyefølgende autofokus via Dual Pixel CMOS AF og intelligent ansikts- og hodeporing via EOS iTR AF X
  • Omfattende profesjonelle opptaksformater, inkludert tre nye varianter i Cinema RAW Light
  • Aktiv kjøling for lange opptak
  • Inngang og utgang for tidskode
  • RF-fatning med avansert Combination IS-teknologi
  • Avanserte tilkoblinger og multifunksjonelt tilbehørsfeste

Canons første Cinema-hybrid

EOS R5 C er det første kameraet i Cinema-serien med intern 8K/30p RAW-opptak og opptil 60p når du bruker en ekstern strømkilde. Du får et resultat med enestående klarhet og også uendelige muligheter i etterbehandlingen. Kameraet har et internt aktivt kjølesystem som gir deg som innholdsskaper muligheten til å nyte mange timer med opptak i høykvalitets 8K. Med HDR-støtte via PQ og HLG samt Canons egen populære Log 3 Gamma, kan du realisere visjonene dine og lage fantastiske, uttrykksfulle og naturtro videoer som får seeren til å fordype seg i innhold på et nytt nivå.

Dual Pixel CMOS AF System

Kameraet har Canons høyt verdsatte Dual Pixel CMOS AF-system, med øyesporings-autofokus og EOS iTR AF X som sikrer presis fokus ved enhver anledning. Den avanserte autofokusteknologien sporer øynene i sanntid og kan til og med følge hoder når de ser bort fra kameraet. EOS R5 C fungerer med optisk bildestabilisering i kompatible objektiver og har elektronisk bildestabilisering med koordinert kontroll, som demper skjelvinger når håndholdt opptak og gir et stabilt resultat og skarpe bilder.

DIGIC X-processor

Med en sensor på 45 megapiksler og en DIGIC X-prosessor har EOS R5 C banebrytende stillbildeteknologi, og kan ta lynraske bildeserier på opptil 20 bilder per sekund. DIGIC X-prosessoren gir også nyheter for støybehandling, med en følsomhet så høy som 51 200 ISO – perfekt for fotografering under dårlige lysforhold som innendørs sportsbegivenheter. 10-bits HEIF-bilder gir deg som fotograf større kreativ frihet og utvidet dynamisk område. I tillegg kan du bruke intervalltidtakeren til å lage fantastiske timelapser med høy oppløsning.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.