19.01.2022

Nyhet! Canon EOS R5 C

Canon lanserer EOS R5 C – et kraftig hybridkamera som kombinerer Cinema-seriens profesjonelle filmfunksjoner med fordelene til R-systemet. Takket være en CMOS-fullformatsensor med høy oppløsning, DIGIC X-prosessor og RF-fatning, er både høykvalitets 8K-filmopptak, stillbildeopptak på 45 megapiksler og bildeserier på opptil 20 bilder per sekund mulig. Alt i ett kamera. EOS R5 C bygger videre på den innovative innvirkningen EOS 5D Mark II hadde på filmindustrien – nå i et kompakt og fleksibelt kamerahus designet for behovene til den nye generasjonen innholdsskapere og videografer. Forhåndsbestill Canon EOS R5 C nå! Forventet leveringsstart i mars.


Fordeler

  • Fullformatsensor med 8K/30p 12-bit RAW-opptak eller 8K/60p med en ekstern strømkilde
  • 45 megapiksler og opptil 20 bilder per sekund
  • Nøyaktig øyefølgende autofokus via Dual Pixel CMOS AF og intelligent ansikts- og hodeporing via EOS iTR AF X
  • Omfattende profesjonelle opptaksformater, inkludert tre nye varianter i Cinema RAW Light
  • Aktiv kjøling for lange opptak
  • Inngang og utgang for tidskode
  • RF-fatning med avansert Combination IS-teknologi
  • Avanserte tilkoblinger og multifunksjonelt tilbehørsfeste

Canons første Cinema-hybrid

EOS R5 C er det første kameraet i Cinema-serien med intern 8K/30p RAW-opptak og opptil 60p når du bruker en ekstern strømkilde. Du får et resultat med enestående klarhet og også uendelige muligheter i etterbehandlingen. Kameraet har et internt aktivt kjølesystem som gir deg som innholdsskaper muligheten til å nyte mange timer med opptak i høykvalitets 8K. Med HDR-støtte via PQ og HLG samt Canons egen populære Log 3 Gamma, kan du realisere visjonene dine og lage fantastiske, uttrykksfulle og naturtro videoer som får seeren til å fordype seg i innhold på et nytt nivå.

Dual Pixel CMOS AF System

Kameraet har Canons høyt verdsatte Dual Pixel CMOS AF-system, med øyesporings-autofokus og EOS iTR AF X som sikrer presis fokus ved enhver anledning. Den avanserte autofokusteknologien sporer øynene i sanntid og kan til og med følge hoder når de ser bort fra kameraet. EOS R5 C fungerer med optisk bildestabilisering i kompatible objektiver og har elektronisk bildestabilisering med koordinert kontroll, som demper skjelvinger når håndholdt opptak og gir et stabilt resultat og skarpe bilder.

DIGIC X-processor

Med en sensor på 45 megapiksler og en DIGIC X-prosessor har EOS R5 C banebrytende stillbildeteknologi, og kan ta lynraske bildeserier på opptil 20 bilder per sekund. DIGIC X-prosessoren gir også nyheter for støybehandling, med en følsomhet så høy som 51 200 ISO – perfekt for fotografering under dårlige lysforhold som innendørs sportsbegivenheter. 10-bits HEIF-bilder gir deg som fotograf større kreativ frihet og utvidet dynamisk område. I tillegg kan du bruke intervalltidtakeren til å lage fantastiske timelapser med høy oppløsning.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen