24.05.2022

Nyhet! Canon EOS R7 og EOS R10

Canon lanserer EOS R7 og EOS R10 – de første kameraene i EOS R-systemet med APS-C-sensor. Begge kameraene er kompakte, raske og har høy ytelse, og er tilpasset fotoentusiaster og innholdsskapere. Takket være det populære APS-C sensorformatet får du alle fordelene fra EOS R-systemet. EOS R7 passer for natur- og sportsfotografer som trenger den ekstra rekkevidden som sensoren gir, og kameraet inneholder det viktigste fra EOS 7D-serien med enestående hastighet og autofokussporing som er inspirert av de større modellene. EOS R10 passer for innholdsskapere og er et allsidig kamera som leverer imponerende stillbilder og video. Canon lanserer også to nye objektiver i form av RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM og RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM. Foreløpig leveringsstart av EOS R7 og objektivene er 23. juni, og EOS R10 i slutten av juli. Les mer om nyhetene og forhåndsbestill her!




Fordeler - EOS R7

  • Forventet leveringsstart 23. juni
  • 32,5 megapiksler APS-C-sensor
  • 15 bilder / sek kontinuerlig med mekanisk lukker, 30 bilder / sek med elektronisk
  • Deep Learning og Dual Pixel CMOS AF II
  • 4k 60p og oversamplet 4k 30p video fra 7k
  • Opptil 8-trinns innebygd bildestabilisering (IBIS)

Raskt kamera med høy oppløsning for natur- og sportsfotografer

EOS R7 kan beskrives som en forlengelse av Canon 7D-serien, som er tilpasset entusiastiske fotografer som ønsker å fotografere dyr, natur, sport og action. Takket være brennviddeforlengelsen som APS-C-formatet gir, vil du kunne utnytte brennvidden til objektivene for å få en god rekkevidde selv med et lettere og mer fleksibelt utstyr. Dette er en av grunnene til at kameraene i 7D-serien har blitt veldig populære blant entusiaster. EOS R7 er også værbestandig, noe som lar deg ta flotte bilder uansett værforhold.

Fordeler - EOS R10

  • Forventet leveringsstart i slutten av juli
  • 24,2 megapiksler APS-C-sensor
  • 15 bilder / sek kontinuerlig med mekanisk lukker, 23 bilder / sek med elektronisk
  • Deep Learning og Dual Pixel CMOS AF II
  • 4k 60p (beskåret) og oversamplet 4k 30p-video fra 6k
  • Movie Digital IS

Et kompakt og fleksibelt allroundkamera for innholdsskapere

EOS R10 er tilpasset deg som tidligere har fotografert med et enklere speilreflekskamera, mobiltelefon, eller kompaktkamera og nå føler deg klar til å ta steget inn i systemkameraenes verden. Det er et enkelt og fleksibelt allroundkamera som er optimalt for blant annet vlogging og reisefotografering. Det har et brukergrensesnitt som gir deg god veiledning og råd om ulike innstillinger på kameraet. EOS R10 er svært kompakt og veier kun 429 gram, noe som gjør det til et perfekt kamera å ta med på eventyr.

To nye RF-S-objektiver

Canon benytter også anledningen til å lansere to nye RF-S-objektiver - RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM som er en superkompakt hverdagszoom, og RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM som er et allsidig objektiv med kraftig forstørrelse.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen